BluePhantom

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta belirtmiş olduğum güç kaynağını 6.600 TL'ye buldum. Sizce denemeye değer mi? Önceki yorumlar hep bu markanın kötü olduğu yönünde. Gerçi bu sorduğum ürün ile ilgili yorum bulamadım ama yine de kuşku düşüyor insanın içine.

Fason üretim yapan bir marka, bu tarz markalardan önemsiz teknolojik ürünler alınabilir. Ama PSU gibi önemli ürünleri, işi sadece PSU üretmek olan firmalardan tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

@BluePhantom, A1250GL ve A1000GL modelleri daha düşük W seçeneklerindeki A-GL modellerine göre biraz daha iyi yapıdalar ama yine de Enermax D.F.X. daha iyi bir tercih.

Son düzenleme:
@BluePhantom, D.F.X. serisinden 1650W olanı 7200 TL;

A1250GL modeli A-G serisinin ucuza getirilebilmek maksadıyla platformdan ve elemanlardan kırpılmış hâli. İki modelin incelemelerini ve testleri baz aldığımızda da Enermax D.F.X.'in daha iyi iç yapı, daha iyi voltaj regülasyonu, daha uzun hold up süresi, yüksek yüklerde daha sessiz olması gibi artıları görülebiliyor. Ripple (çıkış voltajlarındaki dalgalanma değeri) performanslarında ise MSI A-GL biraz daha iyi.

PCI-e 5.1 konusu soketin dikkatli montajı veya kablonun çok fazla bükülmemesi gibi durumlar ile bertaraf edilebiliyor ama performans ve yapı yönünden Enermax D.F.X.'in artıları ve fiyatı onu çok daha cazip kılıyor.

Son düzenleme: