İnce Hesap Battal hazır sistem alınır mı?

30.000 TL ama tabii 1 2 bin civarı daha çıkabilirim maksimum

Neden?

Önerdiğim özelleştirmeler:

-Crucial P3 1TB 3500-3000MB/s M.2 SSD

-TwinMOS VOLTX 16GB 6000MHz CL36 (tek modül pek önerdiğim bir şey değil ama stok olmadığı için mecburiyetten)

Ekstradan Thermalright Assassin King 120 SE hava soğutucuyu öneririm. 1.020 TL

Soğutucuyla beraber 31.080TL sonradan aynı marka model 1x16 Ram alabilirsiniz. Dediğim gibi pek önerdiğim bir şey değil fakat sitede ki stoktan kaynaklı mecburen.

Palit markasını bilmediğim duymadığım için biraz çekiniyorum açıkçası ve sistemde çok bilmediğim marka var

Palit markasını bilmediğim duymadığım için biraz çekiniyorum açıkçası ve sistemde çok bilmediğim marka var
Palit ve TwinMOS 98 yılından beri sektördeler. Biostar ise 86 dan bu yana sektörde. Hepsi köklü markalar.

Bunlar hoşuma gitti ek olarak 1 TB SSD'li sistem varsa atabilme şansınız var mı?

Mümkünse sonradan ekleme yapmanı öneriyorum. Attıklarım arasından 7600'lü sistemi tercih edersen anakartın 2 M.2 slotu olmasından dolayı sonradan tekrar bir M.2 SSD takabilirsin.

Benim attığım sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

5700'ün oyun performansı 7500F ve 7600'ün gerisinde kalıyor.

Sizin attığınız sistem mantıklı gözüküyor elimde zaten şu an kullandığım bir tane 1 TB SSD mevcut iki girişi varsa bunu da takabilirim.

Sizin attığınız sistem mantıklı gözüküyor elimde zaten şu an kullandığım bir tane 1 TB SSD mevcut iki girişi varsa bunu da takabilirim.
Arkadaşın önerdiği sistemde Ram'leri 32GB yapın ayrıca soğutucu dahil değil sistemde.

1.020TL'ye Thermalright Assassin King 120SE
1.650tL'ye Thermalright Phantom Spirit 120 SE öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…