İmkanın varsa üstüne ekleme yapabileceksen Elite sistemi düşün. Arada bulunan anakart ve işlemci (iGPU) farkı kesinlikle değer. M.2 SSD sahibiysen ekstra slot olmadığı için tek M.2 slotu kullanmak zorundasın 7500F sistemde.

İmkanın varsa üstüne ekleme yapabileceksen Elite sistemi düşün. Arada bulunan anakart ve işlemci (iGPU) farkı kesinlikle değer. M.2 SSD sahibiysen ekstra slot olmadığı için tek M.2 slotu kullanmak zorundasın 7500F sistemde.

Maalesef daha fazla ekleme yapamıyorum. Ya benim konu oluşturduğum sistemi ya da sizin attığınız Blade sistemi alacağım gibi duruyor. Tabii başka sistem önerisi olmazsa

Maalesef daha fazla ekleme yapamıyorum. Ya benim konu oluşturduğum sistemi ya da sizin attığınız Blade sistemi alacağım gibi duruyor. Tabii başka sistem önerisi olmazsa.

7500F'e soğutucu ekleyince 7600 sistem ile aynı fiyata geliyor. Mümkünse soğutucusuz 7600 tercih edip sonradan soğutucu eklerdim. Bütçe çıkmıyorsa 7500F sistemi al geç.

Maalesef daha fazla ekleme yapamıyorum. Ya benim konu oluşturduğum sistemi ya da sizin attığınız Blade sistemi alacağım gibi duruyor. Tabii başka sistem önerisi olmazsa
Benim önerdiğim sistem Blade'e daha uygun fiyatlı, aradaki fiyat farkı ile linkini bıraktığım sistemde B650M-R eklenebiliyor. Bütçe Elite zorlanabilirse çok daha iyi our.