noonew

Başarılı
Arkadaşlar Param Güvende ile PC alacağım, monitör klavye mouse dahil ama Param Güvende'de 10 desi sınırı var mış, kasa ince çok büyük değil. Sizce geçer mi? Monitör de Casper'in eski monitörlerinden 60 Hz falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Param Güvende kullanarak uçuş kolu, monitör, fotoğraf makinesi (yanında tripod ve bir ton alet edavat) göndermiştim. Hatta 2-3 defa full ekipmanlı fotoğraf makinesi gönderdim. Yalnız ben PTT'yi tercih ediyordum, en az laf yapan onlardı çünkü. Direkt uygulama kodunu söylüyordum, bırakıp gidiyordum. Yalnız kutu içeriğini vs. tam söyleyin, ayrıca garantileme yapılıyor olması lazım. Normalde onlar söylemezler, garantileme de yaptırın.

Param Güvende kullanarak uçuş kolu, monitör, fotoğraf makinesi (yanında tripod ve bir ton alet edavat) göndermiştim. Hatta 2-3 defa Full ekipmanlı fotoğraf makinesi gönderdim. Yalnız ben PTT'yi tercih ediyordum, en az laf yapan onlardı çünkü. Direkt uygulama kodunu söylüyordum, bırakıp gidiyordum. Yalnız kutu içeriğini vs. tam söyleyin, ayrıca garantileme yapılıyor olması lazım. Normalde onlar söylemezler, garantileme de yaptırın.

Monitör klavye ve kasa ile gelecek hocam kasada RX570 3100 işlemci anakart SSD vs var garantileme nasıl oluyor onu anlamadım.

Monitör klavye ve kasa ile gelecek hocam kasada RX570 3100 işlemci anakart SSD vs var garantileme nasıl oluyor onu anlamadım.
Hocam, giden ürünler için garanti yapılmasını istiyorum de ya da sigorta mıydı neydi. Ücret talep edemezler. Örneğin içerik ne dediler, bir bilgisayar kasası bir de monitör demek yerine hepsini daha önceden listeleyip anlat. Bilgisayar kasası, içindeki bileşenlerin hepsi (grafik kartı, işlemci, anakart, RAM, depolama vs. ayrıca kasanın da modeli) ve monitörün de tam modelini söyle. Ben Muğla'ya kendi sistemimi gönderirken o şekilde yapmıştım.

Hocam, giden ürünler için garanti yapılmasını istiyorum de ya da sigorta mıydı neydi. Ücret talep edemezler. Örneğin içerik ne dediler, bir bilgisayar kasası bir de monitör demek yerine hepsini daha önceden listeleyip anlat. Bilgisayar kasası, içindeki bileşenlerin hepsi (grafik kartı, işlemci, anakart, RAM, depolama vs. ayrıca kasanın da modeli) ve monitörün de tam modelini söyle. Ben Muğla'ya kendi sistemimi gönderirken o şekilde yapmıştım.

Çok teşekkür ederim hocam.