Siz olayı yanlış anlamışsınız.
Detaylar
Kim cevapladı?James Donkey'in resmi kayıtlarda 80+ PSU'su bile yok zaten 
James Donkey'in gönderdiği bilgi hatalı muhtemelen.
James Donkey'in gönderdiği bilgi hatalı muhtemelen.
cansux
Becerikli
Haklıymışsın, ince hesabında gözünden kaçmıştır muhtemelen bilerek yaptıklarını sanmıyorum başlıkta da bronze yazıyor çünkü.Olay görselin yanıltıcı olması dikkat etmeyen biri görsele aldanıp Gold sertifika ürün aldığını sanabilir ama eline bronz sertifika ürün gelir olay bu sonra müşteri de iade için uğraşır iade bile edilmez belki.
LiteraryCrawL
Uzman
1500TL'ye PSU alacak biri 80+Gold beklentisi zaten olmamalı. Üstelik eşek markası olunca hiç ama hiç olmamalı. Bu tarz hatalar gayet olasıdır.
Öküz
Uzman
Görsel hatası. Gözden kaçmış olabilir, direkt JD nin kendi resmi olabilir, yani kötü niyetli bir hareket olduğunu düşünmüyorum İncehesap iyidir çok ürün alıp değişim ve iade etmişliğim var hiçbirinde zorluk çıkarmadı. Bence burada paylaşmak yerine oranın desteğine bu resimler göndersen düzeltirlerdi hemen yükselip benim için bitmiştir yazdın diye insanlar sana inanıp siteyi mi bırakacak?
Derde bak;
Xbox 360E
Üstün
80 Plus sertifikası zaten çoğu firma almıyor, pahalı ve gereksiz. @Mithat Berhan arkadaşın attığı linkte güvendiğiniz bazı markaları aratın çıkmazlar bile.
@Xbox 360E, çoğu markayı arattım buldum, başka marka üretip rebrand yapan markaları kast mediyorsanız onları durumu biraz farklı.
Xbox 360E
Üstün
Olabilir hocam, NZXT C750 olanı bakıyorum da bulamadım.@Xbox 360E, çoğu markayı arattım buldum, başka marka üretip rebrand yapan markaları kast mediyorsanız onları durumu biraz farklı.