İncehesap Gaming Gecesi'nden Notorious Ryzen 7 7800X3D RTX 5070 sistem alınır mı?

Anakart özelleştirmesini de önerir misin o halde güzel bir tane. Benim için 2X M.2 slotu olması önemli sadece. Bu haliyle daha mantıklı olacak gibi.

B850M-K olarak alacağım da bu sistemde Windforce kart var, arkadaş önermiyor onu.

Anakart özelleştirmesini de önerir misin o halde güzel bir tane.

Gigabyte B850M-Force, bu anakartla ASUS özellikle 2 RAM slotuna sahip, 4 slotlu anakartlara göre veri yolu daha temizdir, verileri daha hızlı ve sağlıklı iletir, extra RAM ayarı için üretilmiştir. 4 slotlu anakartlarda stub dediğimiz durum vardır, kullanılmayan 2 RAM slotu, çalışan diğer 2 slotu olumsuz etkiler. Colorfun Full dolu olması sizi yanıltmasın, sürücü ve BIOS daha globalde daha tam yaygın değil. Ekran kartını da Gigabyte almayın, biraz sorunları var.

SSD'yi @Caner Uncu daha iyi bilir, Samsung 990 EVO ile karşılaştırmak lazım, özelliklerine hakim değilim. Genel olarak 3 model de iyi.
Sorun yok, alabilirsin. SSD yüzünden hazır sistemden vazgeçme. Çok ağır işlerle uğraşmıyorsan hepsi iş görüyor.

Sorun yok, alabilirsin. SSD yüzünden hazır sistemden vazgeçme. Çok ağır işlerle uğraşmıyorsan hepsi iş görüyor.

Peki, rahatsız ettim, kusura bakma ama iki sistemden birisinde ASUS Dual 5070 var, diğerinde Gigabyte 5070 Windforce var. Hangisini önerirsin?

Windforce ekran kartı mimli galiba biraz. Sorun yaratan bir model mi? Fiyat olarak da uygun gelmişti gözüme. Ne gibi problem yaratabilir bana? Ona göre almayabilirim sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…