Bu şekilde 78k oldu daha uygun ve tamamen aynı parçalar, sadece anakart farklı. Üstelik ekran kartı da 3 fanlı.
Colorful anakart önermem. Gerisi tamamdır. Bu sistem de olabilir @ChapoCups
Bu şekilde 78k oldu daha uygun ve tamamen aynı parçalar, sadece anakart farklı. Üstelik ekran kartı da 3 fanlı.
Anakart özelleştirmesini de önerir misin o halde güzel bir tane. Benim için 2x m2 slotu olması önemli sadece. Bu haliyle daha mantıklı olucak gibi.Colorful anakart önermem. Gerisi tamamdır. Bu sistem de olabilir @ChapoCups
Anakart özelleştirmesini de önerir misin o halde güzel bir tane. Benim için 2X M.2 slotu olması önemli sadece. Bu haliyle daha mantıklı olacak gibi.
Anakart özelleştirmesini de önerir misin o halde güzel bir tane.
Sorun yok, alabilirsin. SSD yüzünden hazır sistemden vazgeçme. Çok ağır işlerle uğraşmıyorsan hepsi iş görüyor.SSD'yi @Caner Uncu daha iyi bilir, Samsung 990 EVO ile karşılaştırmak lazım, özelliklerine hakim değilim. Genel olarak 3 model de iyi.
Sorun yok, alabilirsin. SSD yüzünden hazır sistemden vazgeçme. Çok ağır işlerle uğraşmıyorsan hepsi iş görüyor.
Ben ASUS tercih ederdim.Peki, rahatsız ettim, kusura bakma ama iki sistemden birisinde ASUS Dual 5070 var, diğerinde Gigabyte 5070 Windforce var. Hangisini önerirsin?