ChapoCups
Uzman
Bu paraya bu PSU/AiO ile alınmaz. Düşmesi gerek bayağı. PSU ve AiO'yu saymayın masrafa zaten, değişmeleri gerek.
Kanka ben bilirkişi değilim, seni yanlış yönlendirmek istemem fakat 20 gündür pc araştırıyorum, kendime pc alacağım. Hazır sistemler arasında şu an en alınmayacak site incehesap. Güzel ürünlerin stoklar bittiği için hazır sistemleri en berbat kasa-psu-ssd ve ramlerle doldurmuşlar. İncehesap'ı severiz, stoktan ötürü böyle yapmışlar yanlış anlaşılmasın.İndirime girecek 80'lere düşürürlerse almayı düşünüyorum 32 GB RAM fırsatından dolayı.
80'lere düşerse almayı düşünüyorum.
Kanka ben bilirkişi değilim, seni yanlış yönlendirmek istemem fakat 20 gündür PC araştırıyorum, kendime PC alacağım. Hazır sistemler arasında şu an en alınmayacak site İncehesap. Güzel ürünlerin stoklar bittiği için hazır sistemleri en berbat kasa-PSU-SSD ve RAM'lerle doldurmuşlar. İncehesap'ı severiz, stoktan ötürü böyle yapmışlar yanlış anlaşılmasın.
Vatan'da bu vardı, ASUS B850M-K ile dâhâ iyi olur. Tâbi aldıktan sonra bir hava soğutucu ile dâhâ iyi olur, üzerine de 9700X düşünülebilir.
Fazeon hakkında yorumum yok.
Tek tek topla geç o zaman, yine o bütçeye bir şeyler ayarlanır.Buna bütçem yetse alırdım eve ama o kadar bütçem yok 75 maksimum 80'e çıkarım.
Tek tek topla geç o zaman, yine o bütçeye bir şeyler ayarlanır.