Güvenilir sağlam site, bugün gece indirimleri var saat 22.00 civarı başlar, cumaya özel takip et belki şansına fiyatı uygun olur.

bende birçok kere alışveriş yaptım gayet güvenilir site, sorun olduklarında da yardımcı oluyorlar. bu akşam 22.00da gaming indirimleri oluyor oraya da bakabilirsin.

Alışveriş yapabilirsiniz. Ben şahsen birkaç kere yüklü bir miktar alışverişte yaptım. Z790 Aorus Master anakart 2 kere bozuldu ve servis ilk seferinde düzeltti. Sonra anakart yine bozuldu. ( ikinci seferi büyük ihtimal yazılım ile ben bozdum ve yapamadılar sorgusuz sualsiz 2 günde iade/değişim kararı geldi :D ) para iadesi veya değişim onayı geldi. Değişim yaptık 4 gün içinde elime ulaştı. HAF700EVO kasamı falan da buradan aldım. Çok önceden Redmi telefonda almıştım. Buradan couger bilgisayar masası da aldım.

Anakartta yaşadığım problemlerde destek ekibine her zaman ulaşabildim ve sürekli güncelleme alabildim. Telefon ile arayıp direkt olarak veya sitedeki yazışma üzerinden iletişimi anında kurabiliyorum.

Ama bazı durumlarda, bu kadar şanslı ve hızlı olmayabiliyor maalesef. Bu her bilindik mağaza için geçerli bence.