Alcheinz Başarılı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 94 Beğeniler 30 7 Temmuz 2025 #1 İncehesap'tan aldığım hazır sistem geldi, ekran kartını taktım, BIOS'a giriyor ama sonrasında görüntü gelmiyor? Ekran kartı ile falan mı alakalı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2025
İncehesap'tan aldığım hazır sistem geldi, ekran kartını taktım, BIOS'a giriyor ama sonrasında görüntü gelmiyor? Ekran kartı ile falan mı alakalı?
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 7 Temmuz 2025 #2 Alcheinz dedi: İncehesap'tan aldığım hazır sistem geldi, ekran kartını taktım, BIOS'a giriyor ama sonrasında görüntü gelmiyor? Ekran kartı ile falan mı alakalı? Eki Görüntüle 161262 Genişletmek için tıkla... Görüntü kablon ekran kartına mı takılı? Ekran kartına giden kablo göremiyorum da. Varmış şimdi gördüm. Sistem nedir? Artı 0 Eksi
Alcheinz dedi: İncehesap'tan aldığım hazır sistem geldi, ekran kartını taktım, BIOS'a giriyor ama sonrasında görüntü gelmiyor? Ekran kartı ile falan mı alakalı? Eki Görüntüle 161262 Genişletmek için tıkla... Görüntü kablon ekran kartına mı takılı? Ekran kartına giden kablo göremiyorum da. Varmış şimdi gördüm. Sistem nedir?
Vemoxis Uzman Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 466 Çözümler 2 Beğeniler 294 7 Temmuz 2025 #3 EXPO falan actın mı? Ram frekanslarından dolayı olabilir Artı 0 Eksi
KS KS Alcheinz Başarılı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 94 Beğeniler 30 7 Temmuz 2025 #4 Alessandro Del Piero dedi: Görüntü kablon ekran kartına mı takılı? Ekran kartına giden kablo göremiyorum da. Varmış şimdi gördüm. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Vemoxis dedi: EXPO falan actın mı? Ram frekanslarından dolayı olabilir Genişletmek için tıkla... Görüntü kablom ekran kartına takılı ana kart üzerindeki EZ Debul Led lerinden vga yazan yanıyor sorun ekran kartında galiba, EXPO açmadım. Artı 0 Eksi
Alessandro Del Piero dedi: Görüntü kablon ekran kartına mı takılı? Ekran kartına giden kablo göremiyorum da. Varmış şimdi gördüm. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Vemoxis dedi: EXPO falan actın mı? Ram frekanslarından dolayı olabilir Genişletmek için tıkla... Görüntü kablom ekran kartına takılı ana kart üzerindeki EZ Debul Led lerinden vga yazan yanıyor sorun ekran kartında galiba, EXPO açmadım.
duality2 Uzman Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 250 Çözümler 2 Beğeniler 197 7 Temmuz 2025 #5 BIOS ayarlarını default'a çek ve CMOS sıfırla. Anakartın modeline göre cmos pinlerini internette veya resmi sitesinde gösterir. Artı 0 Eksi
BIOS ayarlarını default'a çek ve CMOS sıfırla. Anakartın modeline göre cmos pinlerini internette veya resmi sitesinde gösterir.