Yıllardır kullanıyoruz. Okulda dahi bu var. Güvenilir.Bot atamıyorum ki. Buzlu harita yok.
Sonuçlarda bu çıkıyordu. Trojan. Win32.neshta. B (Cloud) tehlikeli bir şey sanırım. Rising tarama motoru mu? Onu bilmiyorum. Diğer geri kalanı temiz gösteriyor. Bir de ESET yakalamış. ESET-NOD32Win32/GameHack.ANF potentially unsafe application.
Detaylar
Kim cevapladı?Harita olmaması kadar normal bir şey yok. Gamebanana'dan bütün haritaları ve modları edinebilirsin. Bsp dosyasını oyun klasöründeki Maps'in içine atman yeterli.
Aradığın harita de_survivor mı, tundra mı, fy_snow mu?
İceworld ve botlar yok.
Uzun süre önce kendisi kullandığım bir sürümdü, bir yamuğunu görmedim ama %100 de güvenli diyemem. Orijinal oynanması taraftarıyım.
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
İndirdiğin gamehack ama virüslü versiyonu var bunun eğer yanlış kaynaktan indirseydin böyle olacaktı: https://www.virustotal.com/gui/file/30d89f5f96557e8b1a6022f5529e3e0c35f6501cd566209e009eaed9b776152c
25. yıl dönümü güncellemesiyle botlar kaldırıldı, Steam üzerinden oyunun beta branchını "steam_leagcy" seç ya da bu toollu kullan.
Gamebanana önerildi. İceworld haritasını kurdum ve oynanıyor. Bana gamebanana üzerinden önerir misin?
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Neyi önermemi istersin?Gamebanana önerildi. İceworld haritasını kurdum ve oynanıyor. Bana gamebanana üzerinden önerir misin?
Hasanxcd
Uzman
CS 1.8 diye bir sürüm yok bu arada modlanmış 1.6 o sürüm.
Zbot önermeni istiyorum. Teşekkürler.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Zbot direkt Counter-Strike için olan bot sisteminin resmî adı, yani mod değil, benim gönderdiğim linkten bunu entegre edebilirsiniz ya da bir yol daha var Condition Zero oyununu indirip onu oynayın, onda bot mevcut.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-