yasiiins Çalışkan Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 6 Mart 2025 #1 90GB'lik bir şey indiriyorum WinRAR olarak ve onu kurarken de 150 GB falan harcıyor ve diskim doluyor. İndirdiğim dosyayı bu yüzden kuramıyorum, kafayi yiyeceğim artık, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2025
90GB'lik bir şey indiriyorum WinRAR olarak ve onu kurarken de 150 GB falan harcıyor ve diskim doluyor. İndirdiğim dosyayı bu yüzden kuramıyorum, kafayi yiyeceğim artık, ne yapabilirim?
Emre9343 Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 52 6 Mart 2025 #2 Dosya repack ise oyun kurulurken tam boyutunda ve uzun sürede kurulum yapar. Eğer değilse virüs taraması yapmanı öneririm.
Dosya repack ise oyun kurulurken tam boyutunda ve uzun sürede kurulum yapar. Eğer değilse virüs taraması yapmanı öneririm.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.968 Çözümler 16 Beğeniler 8.229 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 6 Mart 2025 #3 İndirdiğiniz dosyayı C: diskine atın sonra D'ye kurun. Sonra kurulum dosyalarını C: diskinden silersiniz.
İndirdiğiniz dosyayı C: diskine atın sonra D'ye kurun. Sonra kurulum dosyalarını C: diskinden silersiniz.
KS KS yasiiins Çalışkan Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 6 Mart 2025 #4 Blackraven dedi: İndirdiğiniz dosyayı C: diskine atın sonra D'ye kurun. Sonra kurulum dosyalarını C: diskinden silersiniz. Genişletmek için tıkla... mecbur bunu yapıyorum bende başka çözümü yok gibi
Blackraven dedi: İndirdiğiniz dosyayı C: diskine atın sonra D'ye kurun. Sonra kurulum dosyalarını C: diskinden silersiniz. Genişletmek için tıkla... mecbur bunu yapıyorum bende başka çözümü yok gibi