kaganaltug

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Ankara
Hocalarım kolay gelsin. Almak istediğim birkaç ürün var ama indirim bekliyorum. Acaba Akakçe ve Cimri dışında bir öneriniz var mı? Ya da siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Çünkü Trendyol Plus ile 4.300 lira olan ürün Akakçe ve Cimri'de 5.000 lira gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kondisyon bisikleti alacağım hocam.
Hakim olduğum bir konu değil ondan kaba taslak bir şekilde kondisyon bisikleti şeklinde arattım Epey üzerinden 749 TL'den 303 bin TL'ye kadar bir sürü ürün çıktı yine de siz bir aratın marka model şeklinde belki aradığınız ürünün daha uygun fiyatlısını bulursunuz:

Muhteşem hocam kondisyon çalışmak istiyosunuz demekki :D.
Valla artan spor salonu fiyatları ve ne koktuğu belli olmayan ortamlardan sonra yavaştan eve yöneleyim dedim hocam :D Amacım calisthenics ile kondisyonu birleştirmek.

Hakim olduğum bir konu değil ondan kaba taslak bir şekilde kondisyon bisikleti şeklinde arattım Epey üzerinden 749 TL'den 303 bin TL'ye kadar bir sürü ürün çıktı yine de siz bir aratın marka model şeklinde belki aradığınız ürünün daha uygun fiyatlısını bulursunuz:
Çok teşekkür ederim hocam, modelleri kaydettim de amacım biraz daha ucuzlamasını beklemek. Ondan ötürü epey'e bakmadım.

@Caner Uncu hocam sizin indirim ve fırsat konularınızı çok görüyorum da, acaba siz de bir site aracılığı ile takip yapıyor musunuz? Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
@Caner Uncu hocam sizin indirim ve fırsat konularınızı çok görüyorum da, acaba siz de bir site aracılığı ile takip yapıyor musunuz? Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Genelde Akakçe kullansam da her siteyi göstermiyor ya da anlık güncel fiyatı olmuyor. Kendim geziyorum genellikle.