Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Yok, benim gibi RAM indirimi bekliyor muhtemelen. 23 Mart 20 Nisan tarihlerine yaptı vatan. İkisi arası 28 gün ve genelde 3. veya 4. pazartesiye denk getirdiler bu indirimleri. Aradaki örüntüye bakıp sonraki 18 Mayıs olacak şeklinde düşündük.
Muhtemelen olmayacak gibi ama. Ben AVM'deyim şimdi. Bir 10-15 dakika kadar önce Vatan mağazasındaydım. İçeri girip "Bugün indirim var mı?" seklinde sordum çalışanlara. Bir bilgileri olmadığı, eğer olacak olsaydı sabahtan kendilerine bilgi verileceğini belirttiler. Tabii ben yine de 18.00-19.00'a kadar cepheyi terk etmeyeceğim. Ne yapacakları belli olmaz bunların.
Muhtemelen olmayacak gibi ama. Ben AVM'deyim şimdi. Bir 10-15 dakika kadar önce Vatan mağazasındaydım. İçeri girip "Bugün indirim var mı?" seklinde sordum çalışanlara. Bir bilgileri olmadığı, eğer olacak olsaydı sabahtan kendilerine bilgi verileceğini belirttiler. Tabii ben yine de 18.00-19.00'a kadar cepheyi terk etmeyeceğim. Ne yapacakları belli olmaz bunların.
Son düzenleyen: Moderatör:
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben sırf bu indirim yüzünden sabah akşam indirim kolluyorum. Kendi yazılımımı yapıp kontrol ediyorum. Geçenlerde tüm ürünlere %0.5 zam yaptılar. Ondan önce de rastgele modellere %70 zam falan yaptılar ilginç şeyler oluyor. Ama kararlıyım, BU İNDİRİM OLACAK. Olmaz zorunda yoksa RAM'siz kalacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, benim gibi RAM indirimi bekliyor muhtemelen. 23 Mart 20 Nisan tarihlerine yaptı vatan. İkisi arası 28 gün ve genelde 3. veya 4. pazartesiye denk getirdiler bu indirimleri. Aradaki örüntüye bakıp sonraki 18 Mayıs olacak şeklinde düşündük.
Muhtemelen olmayacak gibi ama. Ben AVM'deyim şimdi. Bir 10-15 dakika kadar önce vatan mağazasındaydım. İçeri girip "bugün indirim var mı?" seklinde sordum çalışanlara. Bir bilgileri olmadığı, eğer olacak olsaydı sabahtan kendilerine bilgi verileceğini belirttiler. Tabii ben yine de 18.00-19.00'a kadar cepheyi terk etmeyeceğim. Ne yapacakları belli olmaz bunların.
Önceden açılan indirim konularına baktığımda sabah saatlerinde açıldığını gördüm sizin de gidip mağazaya soruş şeklinize bakılırsa indirim olmayacak gibi RAM'siz kaldık
Algoritmalar bile hazırlamışsınız
Evet onları ben de gördüm, tam aradığım kriterlerde RAM olmadığı ekstra olarak Param Güvende'yi kullanmadıkları için alamıyorum.Algoritmalar bile hazırlamışsınızumarım emeklerinizin hakkını verir Vatan Bilgisayar. Ben de babam için bir bilgisayar topluyorum. Bellek ve kasa alınca bitiyor işim. Sarı sayfalarda Vatan'dan 20 Nisan'dan aldıkları bellekleri küçük kârlarla satanları falan gördüm. Sizler de bir bakın isterseniz.
sizin de gidip mağazaya soruş şeklinize bakılırsa indirim olmayacak gibi RAM'siz kaldık![]()
İnternetten yapılan indirimleri mağaza çalışanları bilemeyebilir.
Nasıl bir ram bakıyorsun? Ben birkaç tane PG ile satanı gördüm.Evet onları ben de gördüm, tam aradığım kriterlerde RAM olmadığı ekstra olarak Param Güvende'yi kullanmadıkları için alamıyorum.
İnternetten yapılan indirimleri mağaza çalışanları bilemeyebilir.
Nasıl bir RAM bakıyorsun? Ben birkaç tane pg ile satanı gördüm.
CL değeri düşük arıyorum hocam gerekirse 2x24 olmasını planlıyorum.