Detaylar
Kim cevapladı?Mantıklı.
Scheriff
Uzman
Control iyi bir fiyatta olduğu için mantıklı onun dışında Doom Eternal'ın 2 tane büyük DLC'li paketiyle almanızı tavsiye ederim, geri kalanlar ne kadar oynamak istediğinize bağlı. İndirime girse MGS serisinin oyunlarını alacaktım ama nasip olmadı, hogwarts legacy'le yetindim bende.16 dolara steamdekileri, 43 TL'ye ranch Simulator DLC Beyond: Two Souls ve Heavy Rain aldım mantıklı mı sizce?
Torukojin Kaneki
Başarılı
MGS nedir hocam? Aldım artık ne yazık ki dcl alamam.Control iyi bir fiyatta olduğu için mantıklı onun dışında Doom Eternal'ın 2 tane büyük DLC'li paketiyle almanızı tavsiye ederim, geri kalanlar ne kadar oynamak istediğinize bağlı. İndirime girse MGS serisinin oyunlarını alacaktım ama nasip olmadı, hogwarts legacy'le yetindim bende.
Metal Gear Solid.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Mafia 3'de almışım ama koymamışım.Control iyi bir fiyatta olduğu için mantıklı onun dışında Doom Eternal'ın 2 tane büyük DLC'li paketiyle almanızı tavsiye ederim, geri kalanlar ne kadar oynamak istediğinize bağlı. İndirime girse MGS serisinin oyunlarını alacaktım ama nasip olmadı, hogwarts legacy'le yetindim bende.
1 ve 2'yi oynamış mıydınız? İlk iki oyunu bitirdikten sonra son oyuna hiç yanaşmamıştım.
Scheriff
Uzman
Hayırlı olsun.MGS nedir hocam? Aldım artık ne yazık ki dcl alamam.