• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İndirime giren FH5'i alacak mısınız yoksa FH6'yı mı bekleyeceksiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 316
  • Etiketler Etiketler
    forza forza 5

creazy

Başarılı
Merhaba, biliyorsunuz ki FH4 sahiplerine %65, sahip olmayanlara ise %50 indirim var. Peki siz FH5 almayı düşünüyor musunuz, yoksa FH6'yı mı Bekleyeceksiniz? Belki ileride FH5 sahiplerine FH6 için indirim gelir. Teşekkürler, saygılar.

FH4 var FH5 almayı çok istiyordum fakat gelen yorumlardan dolayı FH6 beklemeye başladım.

6 çıkacağı için çıkana kadarki sürede bakiye biriktirip 6'yı alacağım. 5 gereksiz geliyor şu an

FH5 benim için sırf haritasından dolayı bile oynanmama sebebi. HF6 bekleyeceğim.
FH4 ve 5'i DLC/VIP paketleriyle 500 TL'ye almıştım.
FH5'in oynama süresi 20 saat kadar, FH4'ün 372 saatti en son.

6 çıkacağı için çıkana kadarki sürede bakiye biriktirip 6'yı alacağım. 5 gereksiz geliyor şu an
@Hamza Ensar Sağlam 'ın dediğine katılıyorum. Haritası bile alınmaması için geçerki bir sebep.

@BerkayZ87

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Almam herhalde ya, FH5 için doyuma ulaştım. Game Pass'te 2.000 saat falan oynamıştım ve 700 küsür aracım vardı. Genel olarak bilgisayar oyunlarını da 2-3 aydır bıraktım sayılır, tek hedef ay sonuna doğru FC 26 almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…