İsimbulamajim

Üstün
Biliyorsunuz ki sıcak fırsatlar konularında indirimi sonlandır butonu var. O butona tıklayınca konuyu sıcak fırsatlardan sonlanan indirimler ve kampanyalar kategorisine taşıyor. Ancak bu butona yanlışlıkla basabiliyoruz. Ve hiç emin misin diye sormuyor hemen konuyu sonlanan indirimler ve kampanyalar kategorisine taşıyor. Bu yüzden bu butona bastığımızda, "indirimi sonlandırmak istediğine emin misin?" diye sorabilir.

Veya indirim bitmedi diye bir buton gelebilir. Konuyu tekrardan sıcak fırsatlar kategorisine taşır.

Artı 23 Eksi
Eklenti bir başka geliştiriciye ait ve 64 yaşındaki sevgili dede diyeceğimiz amcamız eklentilerine toz kondurmuyor. Kendisine farklı eklentiler için de öneride bulundum (ki kendisine para ödenmiş o eklenti için) fakat ayda 2 defa uğraşacağın bir iş, o kadar da umursamayın demeye getirerekten yapmadı öneriyi :D

Söz vermiyorum ve bu adamın eklentilerine de karışamam zira sonrasında laf yapıyor ama kendisine iletirim önerinizi 🙏

Eklenti bir başka geliştiriciye ait ve 64 yaşındaki sevgili dede diyeceğimiz amcamız eklentilerine toz kondurmuyor. Kendisine farklı eklentiler için de öneride bulundum (ki kendisine para ödenmiş o eklenti için) fakat ayda 2 defa uğraşacağın bir iş, o kadar da umursamayın demeye getirerekten yapmadı öneriyi :D

Söz vermiyorum ve bu adamın eklentilerine de karışamam zira sonrasında laf yapıyor ama kendisine iletirim önerinizi 🙏

Yıllarca tecrübesi var bir de sizi mi dinleyecekmiş. (!)