xBN 69

Üstün
Merhaba. Direkt telefonumuza bildirim gelse ve biz bu indirimlerden daha hızlı yararlansak, nasıl olur?
Aynı şey PC için de geçerli olsa çok mu zor olur?

Bu zaten yok mu? Takip et yapıp, bildirimleri açabiliyorum.

• Ney?
İfadeler: xBN
Telefonumuza direkt geliyor mu, Techolay açık olmasa da.

Telefona gelmiyor herhalde ama Gmail anlık bildirimden takip edilebilir aslında.

1785865630897.webp

Sürekli Gmail mi kontrol edilecek? Ben direkt o an bildirim düşmesini mantıklı buluyorum; siteyi her an, her saniye takip edemem ki.
Siteyi her saniye takip et veya Gmail'ini her saniye kontrol et demedim ki? Mesajımı okudun mu? Üst panele Gmail'den bildirim gelecek; Techolay'da sıcak fırsatlarda bu konu açıldı diye.

Bundaki sıkıntı da her takip ettiğim konudan mail gelecek olması. Sıcak fırsatlar kategorisinde ki ön eklere bildirim konulabilse güzel olurdu. Örneğin kupon konusu açıldı, kupon ön ekinden bildirim istediğimde işaretlerim mailime bildirim düşer vs.

Tabi, benim önerdiğim şimdilik bir çözüm zaten. Sadece Techolay'a özel bir bildirim olur mu, bilemedim.

@D4C denemedim ama, Çözüldü: Android telefonda Techolay nasıl ana ekrana eklenir? bunu ekleyip sadece bildirimleri açarsak da bildirim gelebilir mi acaba diye düşündüm.