Benzer konular
- Öneri
- Öneri
- Öneri
Telefonumuza direkt geliyor mu, Techolay açık olmasa da.Bu zaten yok mu? Takip et yapıp, bildirimleri açabiliyorum.
Telefonumuza direkt geliyor mu, Techolay açık olmasa da.
Sürekli Gmail mi kontrol edilecek? Ben direkt o an bildirim düşmesini mantıklı buluyorum; siteyi her an, her saniye takip edemeyiz ki.Telefona gelmiyor herhalde ama Gmail anlık bildirimden takip edilebilir aslında.
Eki Görüntüle 271171
Siteyi her saniye takip et veya Gmail'ini her saniye kontrol et demedim ki? Mesajımı okudun mu? Üst panele Gmail'den bildirim gelecek; Techolay'da sıcak fırsatlarda bu konu açıldı diye.Sürekli Gmail mi kontrol edilecek? Ben direkt o an bildirim düşmesini mantıklı buluyorum; siteyi her an, her saniye takip edemem ki.
Siteyi her saniye takip et veya Gmail'ini her saniye kontrol et demedim ki? Mesajımı okudun mu? Üst panele Gmail'den bildirim gelecek; Techolay'da sıcak fırsatlarda bu konu açıldı diye.
Telefona gelmiyor herhalde ama Gmail anlık bildirimden takip edilebilir aslında.
Eki Görüntüle 271171
Bundaki sıkıntı da her takip ettiğim konudan mail gelecek olması. Sıcak fırsatlar kategorisinde ki ön eklere bildirim konulabilse güzel olurdu. Örneğin kupon konusu açıldı, kupon ön ekinden bildirim istediğimde işaretlerim mailime bildirim düşer vs.