İyi forumlar, 15 dolarlık bir sepet yaptım, fazladan 5 dolar daha kaldı. Max. 5 dolar olmak üzere bir veya birden fazla oyun önerisi yapabilir misiniz? CoD MW gibi aksiyon, savaş oyunlarını pek tercih etmiyorum ama "bu efsane" dediğiniz varsa göz atarım yine de.
Detaylar
Kim cevapladı?Resident Evil seviyorsanız, Resident Evil 3 remake alabilirsiniz, şu an 2.$99
The Long Dark olabilir;
Zombili hikayeli oyun severseniz Dying Light şiddetle öneririm;
Bonus olarak buyurun;
The Long Dark olabilir;
Bonus olarak buyurun;
Resident Evil seviyorsanız, Resident Evil 3 remake alabilirsiniz, şu an 2.$99
The Long Dark olabilir;
Bonus olarak buyurun;
Sepette New Vegas ve re serisi bulunuyor hocam. Dying Light ise önceden vardı bitirmiştim. The Long Dark amacı nedir?
Sepette New Vegas ve re serisi bulunuyor hocam. Dying Light ise önceden vardı bitirmiştim.
15 dolarlık tam sepetinizi paylaşmadığınız için ne oyun söylersem muhtemelen o var diyeceksiniz. O yüzden bir şey diyemeyeceğim.
RE serisi var (RE2, RE3) New Vegas ve birkaç DLC bulunuyor yazmaya üşendim isteseniz de tahmin edemezsiniz zaten.15 dolarlık tam sepetinizi paylaşmadığınız için ne oyun söylersem muhtemelen o var diyeceksiniz. O yüzden bir şey diyemeyeceğim.![]()
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
O da var hocam maalesef. Direkt buraya Steam hesabımı ekleyeyim ona göre öneri almak isterim. Kusura bakmayın arkadaşlar.
Kenichi
Uzman
The Longest Journey Bundle Steam'de
Sadece 3,8 dolar.
Bu da var hocam Steam hesabımı paylaştım ama moderatör ekibi silmiş.
Seçim tarzı oyun mu? Detroit, Heavy Rain tarzı?![]()
The Longest Journey Bundle Steam'de
store.steampowered.com
Sadece 3,8 dolar.
Kenichi
Uzman
Tam o tarz değil daha çok point and click tarzı zengin hikayeli oyunlar oluyoya o türden.Bu da var hocam Steam hesabımı paylaştım ama moderatör ekibi silmiş.
Seçim tarzı oyun mu? Detroit, Heavy Rain tarzı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer