nisaa

Üstün
Makaleler
3
Merhaba,

Temu'dan Türkiye'de bulunması zor ve kendim için bazı şeyler almak istiyorum ama sınır yüzünden 2 ürüne hemen sepet doluyor. Arkadaşlarım falan diyor yok kuponla indirimle 1000 TL'lik ürünü 300'e, 100 lira ya hatta 10 lira diyen var. Arkadaşım çanta almış 600 TL ama ücretsiz geldi diyor. Nasıl yapıyorlar? Bana hiç kupon düşmüyor, saçma oyunlar hep geliyor, çark falan ama hep ucunda kalıyor. Verdiğini hiç görmedim. Desteğe yazdım %20 verdi 1 hafta süresi var ama başkalarına göre yine az bence. 1000 liralık sepetimi 200 TL etkiledi.

Nasıl yüksek indirimlerden yararlanırım?

Desteğe yazdım %20 verdi 1 hafta süresi var ama başkalarına göre yine az bence.
Yüzde 20 fena bir indirim değil. Bazı indirimler var, insanlar kendini kandırıyor. Onlara aldırış etmeyin. Gerçek indirimler için arama kısmına ''discount777'' yazın. Bu alacağınız ürünlerde indirim kartı sağlar. ''claimcredit'' ise aldığınız ürünlerde maksimum 510 TL geri verir. Başka indirimler çöp.

Yüzde 20 fena bir indirim değil. Bazı indirimler var, insanlar kendini kandırıyor. Onlara aldırış etmeyin. Gerçek indirimler için arama kısmına "discount777" yazın. Bu alacağınız ürünlerde indirim kartı sağlar. "claimcredit" ise aldığınız ürünlerde maksimum 510 TL geri verir. Başka indirimler çöp.

Teşekkür ederim hocam, bazıları öyle diyorda ücretsiz ürün aldım 1 TL tuttu vs, aslında Temu öyle gösteriyor 3 tane ücretsiz seç diye ama sonuç olarak elde edemiyoruz ya da ben başaramadım. Şu ana kadar tek gördüğüm doğru indirim desteğe yazınca geldi %20 1 hafta süresi var. İyiyse sorun yok, bilgiler için de sağ olun. Başka bir şey gerekli mi? AliExpress'ya da diğer yurt dışından alışveris siteleri için neler yapılabilir biliyor musunuz?

Bazı aradıklarım Temu'da olmuyor ya da bedenini, istediğim rengi stokta olmuyor.

@pesimist34 hocam aradığımı AliExpress'te buldum.

Yapabileceğim bir indirim var mı aliexpress için biliyor musunuz? Vergi dahil 850, 900 civarı tutuyor, bir tshirte çok fazla geldi.