Epic Games İndirimlerden oyun önerisi

25702

Becerikli
İyi Sosyaller hocalarım, Epic Games'ten GTA Trilogy düşünüyorum zaten üstüne biraz param kalıyor indirimler de iyi olunca 1 oyun daha alayım dedim. Birkaç oyun arasında kaldım. O oyunlar:

Uncharted
TLOU part 1
GoW.
Ready or Not.

Tavsiye yapacak olanlar oyunların hikayesini biraz özetlerse sevinirim yani ne oynayacağımı bileyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
The Last of Us Part I’i mutlaka oynayın hocam. Oynanış açısından Part II kadar gelişmiş olmasa da hikâyesi sizi hemen içine çekiyor. Joel ve Ellie’nin yolculuk sırasında yaptığı sohbetler oyuna ayrı bir derinlik katıyor. Üstelik Türkçe dublajı da oldukça başarılı, bu da deneyimi daha keyifli hale getiriyor. Oynadığım en iyi oyundu

Türkçe dublaj olduğu için ikisi de ağır basıyor. Biri hazine arıyor diğeri zombili dünyada hayatta kalmaya çalışıyor kısaca özeti.

Uncharted
TLOU part 1

Hocam zaten GTA Trilogy alacağım para bitiyor tercihim TLOU'dan yana olacak herhalde.

Kesinlikle alın hocam. Oynayışı biraz zor. Mermiler çok değerli oyunda. Loot yapmanız gerekecek bayağı. 2 kere Kolay modda bitirmiştim ben. Ancak hikayesi efsane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…