Bıktım aynı sorundan. Yarım saatte indirebileceğim oyunu 1-1.5 saatte indiriyorum bunun yüzünden. Steam'de 0'a düşünce tarayıcıda da internet gidiyor. İndirme bölgesini değiştiriyorum ama düzelmiyor. Nedenini ve çözümünü bilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Diskle alakali olabilir benzer sorunlar yasiyordum onceden. Disk sagligini kontrol edin.
Nasıl değerler? Kötü değil bence yani böyle bir sorun yaşatacak kadar değil gibi.Diskle alakali olabilir benzer sorunlar yasiyordum onceden. Disk sagligini kontrol edin.
SHERLOCKED 124
Bilgin
Nasıl değerler? Kötü değil bence yani böyle bir sorun yaşatacak kadar değil gibi.
Eki Görüntüle 282498
10 bit hex seçip aşağıdaki değerleri gösterin.
Nereden seçiliyor hocam?
- Makaleler
- 1
Bilgisayarında takılı HDD var mı ?
Yok.
Drivefast 116
Üstün
Bıktım aynı sorundan. Yarım saatte indirebileceğim oyunu 1-1.5 saatte indiriyorum bunun yüzünden. Steam'de 0'a düşünce tarayıcıda da internet gidiyor. İndirme bölgesini değiştiriyorum ama düzelmiyor. Nedenini ve çözümünü bilen var mı?
Eki Görüntüle 282495
Eki Görüntüle 282496
Aynı sorun maalesef bende de var diğer platformlarda test etmeyi deneyin hocam bana da diğer platformlarda test edin demişlerdi ama sadece bu sorun Steam'de oluyor.
fatihylmz 2
Gelişen
Ayni sorun bende de var. Sorun disk kaynakli degil internet ile alakali. Paket kaybi oluyor.
Çözümü yok mu hocam?Ayni sorun bende de var. Sorun disk kaynakli degil internet ile alakali. Paket kaybi oluyor.