Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Genel bir sorun. Maalesef çözümü yok. İsterseniz VPN ile deneyebilir veya Steam sunucularını değiştirebilirsiniz fakat ikinci yöntem pek de etkili olmuyormuş sanırım.
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Steam indirme hızını kısıtlıyor
Merhaba Steam'den oyun indirirken internetimin hızı 946.2 Mbp/s olmasına rağmen Steam indirme hızımı kısıtlıyor. Ben elimle hiçbir kısıtlama eklemedim veya kontrol ettiğimde herhangi bir kısıtlama olmadığını görüyorum ama ona rağmen çok yavaş indiriyorum. Gördüğünüz gibi çok yavaş indiriyor...
Steam aşırı yavaş indirme hızı
Merhaba arkadaşlar. Resimde de görebileceğiniz üzere sadece Steam'de olmak üzere aşırı yavaş indirme hızı alıyorum. Kotasız ve 500 Mbit internetim var. Nasıl çözerim hiçbir şey inmiyor?
Steam düşük indirme hızı veriyor
Merhaba Turkcell Superonline fiber 25 Mbps paketini kullanıyorum Steam'den indirme yaparken 700kb/s ile indiriyor önceden bu değer 2,9 mb/s idi Steam önbelleğini temizledim ama hala aynı.
- Makaleler
- 7
İndirme hızınızı limitlemiş olabilir misiniz? Kontrol edin dilerseniz.
- Makaleler
- 5
Eğer indirme sunucusu Türkiye'de ise değiştirip Polonya yapın. Bu aralar Türkiye sunucuları sıkıntılı. Bunun dışında Enes hocamın dediği gibi olabilir.
reteiks
Başarılı
Bilmiyorum hiçbir ayarı ellemedim nerden bakabilirim? Buldum da ellememişim ayar kapalı.İndirme hızınızı limitlemiş olabilir misiniz? Kontrol edin dilerseniz.
- Makaleler
- 7
Steam üzerinden Ayarlar>İndirme kısmına girin ve orayı kontrol edin.
reteiks
Başarılı
Baktım ama ayar kapalı.
- Makaleler
- 4
Hiçbir ayarı ellemediysen limitli değildir herhalde. Sunucuyı Almanya - Frankfurt yap, indirme önbelleğini temizle.Bilmiyorum hiçbir ayarı ellemedim nerden bakabilirim?
reteiks
Başarılı
Yaptım fakat değişmedi bir şey.Hiçbir ayarı ellemediysen limitli değildir herhalde. Sunucuyı Almanya - Frankfurt yap, indirme önbelleğini temizle.
Genel bir sorun. Maalesef çözümü yok. İsterseniz VPN ile deneyebilir veya Steam sunucularını değiştirebilirsiniz fakat ikinci yöntem pek de etkili olmuyormuş sanırım.
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Steam indirme hızını kısıtlıyor
Merhaba Steam'den oyun indirirken internetimin hızı 946.2 Mbp/s olmasına rağmen Steam indirme hızımı kısıtlıyor. Ben elimle hiçbir kısıtlama eklemedim veya kontrol ettiğimde herhangi bir kısıtlama olmadığını görüyorum ama ona rağmen çok yavaş indiriyorum. Gördüğünüz gibi çok yavaş indiriyor...
Steam aşırı yavaş indirme hızı
Merhaba arkadaşlar. Resimde de görebileceğiniz üzere sadece Steam'de olmak üzere aşırı yavaş indirme hızı alıyorum. Kotasız ve 500 Mbit internetim var. Nasıl çözerim hiçbir şey inmiyor?
Steam düşük indirme hızı veriyor
Merhaba Turkcell Superonline fiber 25 Mbps paketini kullanıyorum Steam'den indirme yaparken 700kb/s ile indiriyor önceden bu değer 2,9 mb/s idi Steam önbelleğini temizledim ama hala aynı.
kadirCN
Yetkin
Steam'de 5 mb/s indirme hızı alıyorum ama 550 Mbps download alıyorum Speedtest'de.
Eki Görüntüle 14347
Rehber: Ethernet bağlantı hızını arttırma
1. Anakart İnternet Sürücüsünü Güncelleyin: İlk olarak, bilgisayarınızdaki anakartın internet sürücüsünü güncelleyin. Bu, daha yeni sürücülerin eklenmesi veya performans iyileştirmelerinin yapılması açısından önemlidir. 2. Aygıt Yöneticisi'nde Ağ Bağdaştırıcılarına Girin 3. Kullanılan...
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-