Detaylar
Kim cevapladı?Şu an baktım bende de göstermiyor. Sistemi değiştirmiş olabilirler.
Bazı oyunlar, 10-20 GB dosyaya veri yazdığından disk kısmının uzun sürdüğü olabiliyor. Bu yüzden kullanıcıyı yanıltmak yerine hiç söylememeleri daha mantıklı.
Mesela bu dosya yazma olayına PoE 1'in market güncellemeleri vb. örnek gösterebilirim. Genelde market, oyun içi değerler değişeceği zaman ortalama 38.5 MB bir güncelleme gelir, dosya içerisinde yazdığından SSD vb. bağımsız bu uzun sürer.
Gerçi durun gösterdi. Belki o anki işleme göre göstermiyor olabilir. Yani diske falan yazarken gizliyor olabilir.
Spesifik bir açma veya kapatma ayarı olmadığından bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok.
Bazı oyunlar, 10-20 GB dosyaya veri yazdığından disk kısmının uzun sürdüğü olabiliyor. Bu yüzden kullanıcıyı yanıltmak yerine hiç söylememeleri daha mantıklı.
Mesela bu dosya yazma olayına PoE 1'in market güncellemeleri vb. örnek gösterebilirim. Genelde market, oyun içi değerler değişeceği zaman ortalama 38.5 MB bir güncelleme gelir, dosya içerisinde yazdığından SSD vb. bağımsız bu uzun sürer.
Gerçi durun gösterdi. Belki o anki işleme göre göstermiyor olabilir. Yani diske falan yazarken gizliyor olabilir.
Spesifik bir açma veya kapatma ayarı olmadığından bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok.
Şu an baktım bende de göstermiyor. Sistemi değiştirmiş olabilirler.
Eki Görüntüle 160711
Durup dururken mi gösterdi?
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Bende gözükmeye devam ediyor.
Steam Desteğe talep oluşturdum bakalım.
Desteğe talep bile oluşturmana gerek yok. Bende de oldu, zamanla kendi kendine geçiyor bu durum. 1-2 indirme daha yapınca, gözükmeye başlıyor indirme süresi. Bu sorunu yaşayan tek kişi değilsin ama endişe etmene de gerek yok.
Desteğe talep bile oluşturmana gerek yok. Bende de oldu, zamanla kendi kendine geçiyor bu durum. 1-2 indirme daha yapınca, gözükmeye başlıyor indirme süresi. Bu sorunu yaşayan tek kişi değilsin ama endişe etmene de gerek yok.
Evet fakat bunu gerçek bir sorun olarak görüp ilgilenebilirler genel olarak.
Başlarda galiba dosya taraması yaptığından veya önceki indirdiğimin boyutu küçük diye göstermedi. Sonlara doğru gözükünce başka bir güncellemeyi başlattım. Bir de gördüğüm kadarıyla ekran çözünürlüğüne göre de gösteriyor.
Veya süreyi tahmin etmek için ağ, donanım ihtiyacı olabilir. Cihazınız indirme esnasında takılıyorsa veya ağ yavaşsa tahmini bu yüzden de göstermiyor olabilir. Tamamen mantık yürütüyorum bu bilgi doğru da olmayabilir.
Ek olarak tüm güncellemeler, indirmeleri yaptıktan sonra indirme ön belleğini temizleyebilirsiniz. Güncelleme veya dosya indirirken yaparsanız, o güncelleme ve indirmeleri sıfırlar veya tamamen silebilir. O yüzden bunlar bitmeden yapmayın.
Evet fakat bunu gerçek bir sorun olarak görüp ilgilenebilirler genel olarak.
Onu zaman gösterecektir. Ama yaklaşık 5-6 aydır bu var. Bilemeyiz, belki sorun olarak görmüyor olabilirler bu durumu. Siz ne zamandır yaşıyorsunuz bunu?
Destek talebiniz sonuçlanınca, paylaşırsanız bizde sorun ya da değil öğrenmiş oluruz sizin vasıtanız ile.
Bende de yok, merak ettim niye kaldırdılar.