Onu zaman gösterecektir. Ama yaklaşık 5-6 aydır bu var. Bilemeyiz, belki sorun olarak görmüyor olabilirler bu durumu. Siz ne zamandır yaşıyorsunuz bunu?

Destek talebiniz sonuçlanınca, paylaşırsanız bizde sorun ya da değil öğrenmiş oluruz sizin vasıtanız ile.

Fazla olmadı, 1 hafta bile olmadı.

Destek talebiniz sonuçlanınca, paylaşırsanız bizde sorun ya da değil öğrenmiş oluruz sizin vasıtanız ile.

Tamamdır, yanıt vermelerinden hemen sonra bilgilendiririm.

Bende kontrol edeyim dedim, bende var gözüküyor an itibarıyla.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-05 211501.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-05 211501.webp
    246,5 KB · Görüntüleme: 74
Başlarda galiba dosya taraması yaptığından veya önceki indirdiğimin boyutu küçük diye göstermedi. Sonlara doğru gözükünce başka bir güncellemeyi başlattım. Bir de gördüğüm kadarıyla ekran çözünürlüğüne göre de gösteriyor.

Veya süreyi tahmin etmek için ağ, donanım ihtiyacı olabilir. Cihazınız indirme esnasında takılıyorsa veya ağ yavaşsa tahmini bu yüzden de göstermiyor olabilir. Tamamen mantık yürütüyorum bu bilgi doğru da olmayabilir.

Ek olarak tüm güncellemeler, indirmeleri yaptıktan sonra indirme ön belleğini temizleyebilirsiniz. Güncelleme veya dosya indirirken yaparsanız, o güncelleme ve indirmeleri sıfırlar veya tamamen silebilir. O yüzden bunlar bitmeden yapmayın.

Eki Görüntüle 160723

İndirme önbelleğini temizleyince düzeldi gibi.