Merhaba,
Steam'de aynı oyunu indirmeyi denediğimde 10 saatte indi ancak Epic 30 dakikada sadece resimdeki kadar indirebildi.
Sürekli Download Read Write 0-0-0'da kalıyor sanki dinleniyor gibi bir süre sonra az biraz indirip yazıyor yine mola veriyor. Neden olabilir? Epic'i sildim tekrar kurdum. "Engine.ini" tavsiyesini denedim.
Eki Görüntüle 185520
Anlık internet hızlarım bu şekilde
İndirme sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:
- Modem ve yönlendiriciyi yeniden başlatın.
- Kablolu bağlantı kullanıyorsanız, kabloyu ve bağlantıları kontrol edin.
2.
Epic Games Launcher'ı Güncelleyin:
- Epic Games Launcher'ın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun.
3.
Kapsamlı Temizlik Yapın:
- Geçici dosyaları ve önbelleği temizleyin. Bu işlem genellikle "C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Local\EpicGamesLauncher\Saved\Temp" yolundaki dosyaların silinmesini içerir.
4.
Firewall ve Antivirus Ayarları:
- Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının Epic Games Launcher’a erişimi engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz.
5.
Download Ayarlarını Kontrol Edin:
- Epic Games Launcher'da Ayarlar > İndirme Seçenekleri > Bandwidth Limits kısmını kontrol edin. Burada "Limits" kısmını kaldırdığınızdan emin olun.
6.
DNS Ayarlarını Değiştirin:
- Bilgisayarınızın DNS ayarını Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) veya başka bir açık DNS ile değiştirin.
7.
Windows Güncellemeleri:
- Windows'un güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncellemeleri yükleyin.
8.
Arka Planda Çalışan Programları Kapatın:
- İndirme sırasında çalıştırılmayan veya harmanlanmayan diğer programları kapatın.
9.
Yeni Bir Kullanıcı Profili Oluşturun:
- Bazen kullanıcı profili bozulabilir. Yeni bir Windows kullanıcı profili oluşturarak denemek faydalı olabilir.
Bu adımları izleyerek sorununuzun çözülmesini sağlamaya çalışabilirsiniz. Herhangi bir aşamada sorunla karşılaşırsanız, ilave bilgileri benimle paylaşabilirsiniz.