İndirme yaparken hızın düşmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vacbir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 200

vacbir

Yetkin
Makaleler
1
Anlık olarak 500 Mbps Fiber kullanıyorum. Eksiz CAT6 ile birlikte. 450-550 Mbps arasında gidip geliyor Speedtest sonuçlarında. Fakat Steam ve Epic farketmiyor. 50 MB/s ile başlayan indirme hızlarım 1-2 dakika sonra 10-12 MB/s hızına düşmeye başlıyor. Steam'de ise hatta bazen 0 Mbit/s düşüyor. İndirme serverlarını değiştirdim fakat bir sonuç alamıyorum. Yaşayan ve çözebilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problem bende de var. Epic'ten rastgele bir oyun indirmeyi deneyin bakalım orada olacak mı kesilme. Steam'le alakası olması muhtemel.

Aynı problem bende de var. Epic'ten rastgele bir oyun indirmeyi deneyin bakalım orada olacak mı kesilme. Steam'le alakası olması muhtemel.
Orda çok çok nadiren 0mb düşüyor 30-35mblarda indirme yapıyor. Steamda çoğunlukla bu sorunu yaşıyorum. Dalgalı olması çok garip.(Her platformda dalgalı)

Problem oyundan oyuna değişiyor, anlayamıyorum. "CS 2" yüklerken Disk kullanımını 500Mbit yazıyor fakat Squad indirirken saniyede 3-4MB.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…