İndirme Yöneticisi FS 2020'yi yavaş indirmeye sebep oluyor

318i

Uzman
Normalde olabildiğince az crack kullanan bir insanım fakat artık bu Flight Simulator beni bu dereceye getirdi. Oyunu kendi paramla aldım ve bu indirme yöneticisi, gelen hiçbir işe yaramayan güncellemeler yüzünden oyunun en büyük yamasını aldığı sürümünü repacklenmiş halde indirdim.

Oyunun sahibi benim, istediğim haliyle oynayabilirim ancak bu indirme yöneticisi yüzünden 32 MB internetimi 3 MB'e düşüren sunucularla 2-3 GB'lık dosyaları indirmek zorundayım. Bir de üstüne yazmışlar zorunlu diye, sanki zorunlu olmayan güncelleme var mış gibi. Kendi paramla satın aldığım oyunu crack şekilde indirmenin orijinalinden daha kısa sürüyor. Bir tek ben mi buna katılıyorum yoksa forumda başka katılan var mı?

Senin internetin 32 MegaByte degil MegaBit ve bit ile byte arasinda 8 kat fark var. 32 interneti 8e bolunce 4 ediyor, 1MB da evdeki diger cihazlara dagitirsan ya da 3.3 3.5 falan olsa indirme gayet normal bir deger bu.

Repack indirmek islemcin hizliysa daha mantikli fakat platform mevzulari falan filan azcik daha sabretmeniz mantikli gibimsi.

Biliyorum megabitin ne olduğunu kısaltma olarak yanlış yazmışım.

İfadeler: 29
Biliyorum megabitin ne olduğunu kısaltma olarak yanlış yazmışım.
250Mbit bi internetin varsa ve durumu yaşıyorsan platformların desteklerine bu durumu anlat bakalim ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…