Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
AWS bir hosting firması değildir. VPS hizmeti de sağlıyor. InfinityFree'den iyi olacaktır, geçmenizi öneririm.Arkadaşlar az önce AWS diye bir hosting duydum. Yani tam olarak öyle mi bilmiyorum ancak ücretsiz ve 30 GB alanı var. Ne dersiniz geçmeli miyim ondan buna?
Hem 30 GB alan var ki bu bana uzun uzun yeter hem de şu DNS kaydı zıkkımını çözerim. Doğru mudur hocam?AWS bir hosting firması değildir. VPS hizmeti de sağlıyor. InfinityFree'den iyi olacaktır, geçmenizi öneririm.
Diğer konuda da bahsettiğim gibi DNS kayıtlarının güncellenmesi 48 saate kadar süre alır. 48 saat sonrası normal şartlar altında web sitenize ulaşılabiliyor olması gerekir.Hem 30 GB alan var ki bu bana uzun uzun yeter hem de şu DNS kaydı zıkkımını çözerim. Doğru mudur hocam?
- Makaleler
- 14
Bu Infinityfree size bir IP adresi sağlamıyor mu? Kullananlar bilgilendirebilir mi? Cloudflare SSL_ERROR_INTERNAL_ERROR_ALERT hatası konusunda SSL desteklemediğini okudum. A kaydını IP adresine yönlendirip Proxy açtıktan sonra SSL'in çalışması gerek.
Hocam bir fikrim yok açıkçası. Ben bayağı bakmıştım ona dair bir şey bulamadım.Bu Infinityfree size bir IP adresi sağlamıyor mu? Kullananlar bilgilendirebilir mi? Cloudflare SSL_ERROR_INTERNAL_ERROR_ALERT hatası konusunda SSL desteklemediğini okudum. A kaydını IP adresine yönlendirip Proxy açtıktan sonra SSL'in çalışması gerek.
- Makaleler
- 7
Oracle Cloud üzerinden bir Ubuntu sunucu alarak, Cyber panel kurup ömür boyu ücretsiz kullanabilirsiniz. AWS üzerinde çoğu hizmet 750 saat ile sınırlıdır ve limitleri aşarsanız ücret ile karşılaşırsınız.
Oracle üzerinde 2 adet ömür boyu ücretsiz sunucum var. 1 çekirdek işlemci, 1 GB RAM, 50 GB depolama, 50 Mbps internet. Gayet güzel iş yapıyor.
Oracle üzerinde 2 adet ömür boyu ücretsiz sunucum var. 1 çekirdek işlemci, 1 GB RAM, 50 GB depolama, 50 Mbps internet. Gayet güzel iş yapıyor.
gustavo
Üstün
Oracle Cloud üzerinden bir Ubuntu sunucu alarak, Cyber panel kurup ömür boyu ücretsiz kullanabilirsiniz. AWS üzerinde çoğu hizmet 750 saat ile sınırlıdır ve limitleri aşarsanız ücret ile karşılaşırsınız.
Eki Görüntüle 122745
Aylık 750 saatttir.Buda 1 sunucu için yeterlidir.
- Makaleler
- 7
Aylık 750 saatttir. Bu da 1 sunucu için yeterlidir.
Evet bende öyle dedim zaten. Birçok kullanıcı seçim yaparken limitleri aştığı için ay sonu güzel bir ücret yansıyor. Amazon'un bize verdiği limitler çerçevesinden işlem yapmak gerekiyor. Her hizmetin ayrı limitleri var. Bu ücretlendirme genelde 1 GB RAM, 1 çekirdek, 20 GB Depolama'yı aşınca geliyor.