Benzer konular
- Çözüldü
Ama farklı ülke VPN'i kullanmış olmuyor muyum? O zamanda Robux'u alamam.
Ayarlar > DNS > özel > dns.adguard.com > kaydet.
Bende böyle A34 5G.
O zaman Robux alamayacağım.Reklam engeleme DNS'i bu. Maalesef VPN kullanması lazım. Her türlü DNS girmistim ama böyle seylere girmiyor. Ucuz olarak 10 TL'lik Avast VPN öneririm. İşini görür en azından.
Reklam engelliyor ama çok garip bir şey bu mesela Roblox indiremiyorsun bunla ama oynayabiliyorsun.Reklam engeleme DNS'i bu. Maalesef VPN kullanması lazım. Her türlü DNS girmistim ama böyle seylere girmiyor. Ucuz olarak 10 TL'lik Avast VPN öneririm. İşini görür en azından.
Şu an zaten AdGuard'ı kullanıyormuşum, ama ne reklamı engelliyor ne de Roblox'a girebiliyorum.Reklam engelliyor ama çok garip bir şey bu mesela Roblox indiremiyorsun bununla ama oynayabiliyorsun.
Router ya da modem'in arayüzünden DNS değiştirebiliyorsan oradan değiştir. Bütün cihazların o DNS'yi kullanır.Telefonumdan Robux alacağım fakat girip alamıyorum. Girmeye çalışınca bağlantı hatası veriyor. Nasıl DNS değiştireceğimi söyler misiniz?
İlginç. Roblox'a girememe sebebi güncellemeyi yükleyememen. Taptap gibi uygulamalardan yükleyip girebiliyorsun. Reklamı anlamadım engellemesi lazım.Şu an zaten AdGuard'ı kullanıyormuşum ama ne reklamı engelliyor ne de Roblox'a girebiliyorum.