Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Ayarlar > DNS > özel > dns.adguard.com > kaydet.
Bende böyle A34 5G.
Bende böyle A34 5G.
Son düzenleyen: Moderatör:
Raimon
Çalışkan
Ama farklı ülke VPN'i kullanmış olmuyor muyum? O zamanda Robux'u alamam.
- Makaleler
- 6
Ayarlar > DNS > özel > dns.adguard.com > kaydet.
Bende böyle A34 5G.
Reklam engeleme DNS'i bu. Maalesef VPN kullanması lazım. Her türlü DNS girmistim ama böyle seylere girmiyor. Ucuz olarak 10 TL'lik Avast VPN öneririm. İşini görür en azından.
Raimon
Çalışkan
O zaman Robux alamayacağım.Reklam engeleme DNS'i bu. Maalesef VPN kullanması lazım. Her türlü DNS girmistim ama böyle seylere girmiyor. Ucuz olarak 10 TL'lik Avast VPN öneririm. İşini görür en azından.
cakiiiiiii3
Uzman
Reklam engelliyor ama çok garip bir şey bu mesela Roblox indiremiyorsun bunla ama oynayabiliyorsun.Reklam engeleme DNS'i bu. Maalesef VPN kullanması lazım. Her türlü DNS girmistim ama böyle seylere girmiyor. Ucuz olarak 10 TL'lik Avast VPN öneririm. İşini görür en azından.
Raimon
Çalışkan
Şu an zaten AdGuard'ı kullanıyormuşum, ama ne reklamı engelliyor ne de Roblox'a girebiliyorum.Reklam engelliyor ama çok garip bir şey bu mesela Roblox indiremiyorsun bununla ama oynayabiliyorsun.
Timucin
Başarılı
Router ya da modem'in arayüzünden DNS değiştirebiliyorsan oradan değiştir. Bütün cihazların o DNS'yi kullanır.Telefonumdan Robux alacağım fakat girip alamıyorum. Girmeye çalışınca bağlantı hatası veriyor. Nasıl DNS değiştireceğimi söyler misiniz?
cakiiiiiii3
Uzman
İlginç. Roblox'a girememe sebebi güncellemeyi yükleyememen. Taptap gibi uygulamalardan yükleyip girebiliyorsun. Reklamı anlamadım engellemesi lazım.Şu an zaten AdGuard'ı kullanıyormuşum ama ne reklamı engelliyor ne de Roblox'a girebiliyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-