Infinix Hot 30i uygulamaya basınca "AP sayısı" hatası veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2242
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B

2242

Üstün
Telefonum Infinix Hot 30i, hala faturasini ödüyoruz. Donuyor, kasiyor ama idare ediyorum. Ama şu an hiçbir şeye girmiyor. Farklı telefondan yazıyorum, kusura bakmayın yazisima, yardım eder misiniz? Uygulamaya basıyorum, AP sayısı yaziyor, başka bir şey olmuyor, açılmıyor.

İlk defa böyle bir hata görüyorum hard reset atmayı denedin mi?

Çöp bir telefon almışsınız, keşke almadan önce danışsaydınız. Sorunuza gelecek olursak Stock ROM atmak en iyi çözüm olacaktır. Çok bilginiz yoksa uğraşmayın. Yakınınızda teknik servis (güvendiğiniz) götürebilirsiniz.

Vallahi telefonumu bağlasam fotoğrafları kurtarsam yeter benim için. Bir de yani kendim sıfırlamak istiyorum şifreyi yazıyorum olmuyor.

Fotoğraf atabilme şansın var mı? Ayarlara girebiliyor musun?

Giriyorum da buraya atmayı bilmiyorum telefondan başka telefondan ama bulursam aynı hatayı paylaşırım. Yaşadığım sıkıntılar bunlar telefonumun parmak izini kullanamıyorum ayarlara giriliyor hiçbir şey yapamıyorum. Uyulamaları silmekten başka bir şey yapılmıyor animasyonlar yok üst çubuğu çekiyorum gelmiyor. Aç kapa yapıyorum açılıyor yine aynı sıfırlamak istiyorum şifre yanlış diyor oysaki pin kodumu ya da telefonu açma kodumu biliyorum.

Önceden Drive'a yedekleme ayarını açmış mıydınız fotoğraflar için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…