Makaleler
6
HarmonyOS kullanıcı sayısı 27 milyonu aştı.
Aynı zamanda her gün 100 binden fazla kullanıcı ekleniyor.

20251224_075347.webp

Kaynak;

Huawei alan insanları hiç anlayamıyorum. Berbat bir SoC, 5G'siz modem (Snapdragon X75 gibi şeyler 5.5G yani 5G Advanced hatta) vs. ile ürün satıyorlar. Adamlar yerinde sayıyor SoC işinde hâlâ. TSMC'siz ve LTE ile globalde kalmaya çalışmaları anlamsız. Ayrıca fiyatları aşırı pahalı (kazık).

Huawei alan insanları hiç anlayamıyorum. Berbat bir SoC, 5G'siz modem (Snapdragon X75 gibi şeyler 5.5G yani 5G Advanced hatta) vs. ile ürün satıyorlar. Adamlar yerinde sayıyor SoC işinde hâlâ. TSMC'siz ve LTE ile globalde kalmaya çalışmaları anlamsız. Ayrıca fiyatları aşırı pahalı (kazık).
Bence o kadar ambargoya rağmen iyi başarı gösteriyorlar. Eğer şu an Huawei kazanıyorsa, demek ki bir şeyleri doğru yapıyorlar.

Bence o kadar ambargoya rağmen iyi başarı gösteriyorlar. Eğer şu an Huawei kazanıyorsa, demek ki bir şeyleri doğru yapıyorlar.

Bu ambargodan diğer Çin firmaları daha kötü etkilenirdi. Kirin işlemciler kurtardı kendilerini. Ama onu geliştirmeleri lazım. TSMC'ya da Samsung olmayında 4nm ya da 5G'li bir çip üretmek çok zor olmalı.

SoC anlamında geride kaldıkları doğru ama ABD yaptırımı sayesinde geride kaldılar ve bu duruma rağmen yine de milyonlarca kullanıcıya ulaşıyorlar, demek ki Çinliler bir şeyleri doğru yapıyor.