Thanos

Üstün
9 Eylül Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum, eğer olmazsa başka bir İngilizce ağırlıklı üniversite de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ama bir sorum var devlet üniversitelerinde İngilizce hazırlık ücretsiz mi?

Ücretsiz ama başarısız olup hazırlığı tekrar etmen durumunda harç ödemen gerekiyor. Fiyatlar nasıl hatırlamıyorum da çok ciddi rakamlar değil.

Ücretsiz ama başarısız olup hazırlığı tekrar etmen durumunda harç ödemen gerekiyor. Fiyatlar nasıl hatırlamıyorum da çok ciddi rakamlar değil.
Mesaja geç yanıt için üzgünüm hocam ama bu harç ücreti en fazla ne kadardır tahmini? üstte ki arkadaş devlet okullarında paralı diyor, yanlış bir bilgi mi?

Mesaja geç yanıt için üzgünüm hocam ama bu harç ücreti en fazla ne kadardır tahmini? üstte ki arkadaş devlet okullarında paralı diyor, yanlış bir bilgi mi?
Fiyat konusunda bilgim yok, tek bildiğim çok afaki rakamlar olmadığı. Normalde bildiğim kadarıyla hazırlık ücretsiz olur, ilk mesajımda da dediğim gibi başarısız olup ikinci kez hazırlık okursan harç ödersin. Yine de gideceğin üniversitenin öğrenci işleriyle iletişime geçmek en sağlıklısı olur.

9 Eylül Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum, eğer olmazsa başka bir İngilizce ağırlıklı üniversite de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ama bir sorum var devlet üniversitelerinde İngilizce hazırlık ücretsiz mi?
Genelde ücretli olur özel üniversiteler hiç affetmez. %100 burslu özel üniversiteye gidip 400-500 bin tl harç ödeyen arkadaşlarım var.. burslu gelsen bile para vermesen bile kasıtlı olarak bırakıp sana zorla para ödettiriyorlar.

Ayrıca bilgisayar neden? yapay zeka yüzünden baya bir işsizlik oranları arttı ve işten atılmalar çoğaldı. Yerinizde olsam farklı bir bölüm tercih ederdim..

birde dipnot: diploma alırken bile parana çöküyorlar özel okullar o kadar kötü..