İngilizce gelişimi için film/dizi nasıl izlenir?

Torrent olmuyor mu bu ben online izlemek istiyorum indfirmekle uğraşmak istemiyorum yani.

Stremio'nun 1. amacı indirmeden seyretmek zaten. Stremio'yu indirdikten sonra eklentiler kısmında torrentio-sh, thepiratebay+ ve opensubtitles eklentilerini indirin. Eklentileri kurduktan sonra yapmanız gereken tek şey, dizi/film açarken en yüksek seeder olanı seçmek. Ne kadar az seeder varsa o kadar çok kasar ve izlenilemez hale gelir.

Alt yazı eklemek içinde resimde okla gösterilen yere tıklayıp English'i seçin eğer alt yazı uyumsuzsa subtitle versions kısmından alternatifleri deneyibilir ya da delay kısmından kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Hocam o listedeki siteler bildiğiniz bizdeki hdfilmcehennemi gibi sitelerden oluşuyor. Çok niş bir film veya dizi aramıyorsanız birçoğunun kataloğu aynı. Ben o sitelerden genelde cinegram'ı severek kullanıyorum. Onun dışında aradığım yabancı filmleri teker teker siteleri ziyaret ederek aratıp buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…