Heitaus 83

Yetkin
Yer
İzmir
Esenlikler.

Uzun süredir İngilizcemi geliştirmek için aktif bir çaba göstermediğimi ve mevcut seviyemde (B1) kaldığımı fark ettim. İngilizce geliştirmekte ana kaynağım tabii ki yapay zekâ olmayacak; ancak gerektiğinde kullanabileceğim ve soru sorabileceğim bir araç olsun istiyorum. Hangi yapay zekâ uygundur bunun için?

Esenlikler.

Uzun süredir ingilizcemi geliştirmek için aktif bir çaba göstermediğimi ve mevcut seviyemde (B1) kaldığımı fark ettim. İngilizce geliştirmekte ana kaynağım tabii ki yapay zekâ olmayacak; ancak gerektiğinde kullanabileceğim ve soru sorabileceğim bir araç olsun istiyorum. Hangi yapay zekâ uygundur bunun için?

Tureng sözlük kullan, DeepL olabilir çeviri olarak. Gemini'da iyi çeviriyor, öncesinden söylersen öbekler halinde çeviriyor güzelce.

Esenlikler.

Uzun süredir ingilizcemi geliştirmek için aktif bir çaba göstermediğimi ve mevcut seviyemde (B1) kaldığımı fark ettim. İngilizce geliştirmekte ana kaynağım tabii ki yapay zekâ olmayacak; ancak gerektiğinde kullanabileceğim ve soru sorabileceğim bir araç olsun istiyorum. Hangi yapay zekâ uygundur bunun için?

Sınırsız mesaj ve uzun sohbetler açacaksan DeepSeek'te iyidir çok uzatmayın sohbetleri cozutuyor.