İngilizce nasıl geliştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 125
  • Etiketler Etiketler
    geliştirme
aksanım olabilir aslında biraz sert bir aksanım var ama nasıl geliştiririmki

Hocam yani yabancılar ile konuşarak daha akıcı hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum, bende aksanımı geliştiremeye çalışıyorum konuştukça yavaşça iyileşiyor. İlk konuşmaya başladığım ile şu anki arasında büyük fark var mesela.

14 yaşındayım, yarın LGS sınavına gireceğim. B2 seviye İngilizce konuşabiliyorum. LGS sonrası İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Sizce İngilizcemi ne gibi yollarla geliştirebilirim?
Mesela bestsellerdan aldığın herhangi bir ing romanı okuyup hiç çeviri kullanmadan anadilin gibi anlayabiliyor musun?
İzlediğin herhangi bir tv kanalını(örn haber kanalını) izleyip anadilin gibi anlayabiliyor musun?
Mesela okulda gördüğün mat fen derslerini ingilizce versiyonundan okuyup öğrenebilir misin? Mesela yazın sayısal bir dersi ingilizce üzerinden öğrenmeye çalışabilirsin.
Herhangi dizi film'i ingilizce alt yazısız izlediğinde tamamını anadilin gibi anlayabiliyor musun?
Sorulara cevabın evet ise tüketim yapmaya devam edeceksin hayırsa yine tüketim yapmaya devam edeceksin. Çünkü beyin kullanmadığı şeye zamanla enerji harcamayı bırakır.
Kıssadan hisse roman okuyacaksın dizi film izleyecek tv kanalarını izleyeceksin, iletişme geçeceksin ki zaten iletişimde olduğunu söylüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…