DefenderNinja

Yetkin
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Merhabalar,

Yarın İngilizce sınavım var, ancak İngilizcem çok iyi değil. YouTube'da Tonguç'un videolarına baktım ama pek anlayamadım. Hız Yayınları'nın videoları da karışık olduğu için kafam iyice karıştı. Sizce ne yapmalıyım? Sınavda 1-3. üniteler olacak.

Merhabalar,

Yarın İngilizce sınavım var, ancak İngilizcem çok iyi değil. YouTube'da Tonguç'un videolarına baktım ama pek anlayamadım. Hız Yayınları'nın videoları da karışık olduğu için kafam iyice karıştı. Sizce ne yapmalıyım? Sınavda 1-3. üniteler olacak.
Sınıf kaç?

Şimdi hocam tonguç kafa bulandırır resmi ve açıklayıcı anlatım için internetten notlar bul onları oku. İngilizce açısından ders videolarına sadece müzik ve iki üç animasyon koyuyorlar sadece. Bunun yerine notlar oku anlamadığın yerlere bak. Cümle yapısı kurma gibi şeylerde youtubeye konunun ismini yaz (simple present tense gibi) ordan bak.

İşlediğiniz konuların testleri üzerinden soru kalıplarına bakabilirsin fikir sahibi olursun nerede eksiğin var onu da öğrenmiş olursun.

Biz hocanızın nasıl sorduğunu nereden bilelim. Konu ağırlıklı soruyorsa gramer çalış paragraf veya kelime soruyorsa ingilizcen çok kötü olmadığı sürece yapabilirsin zaten.

Merhabalar,

Açık ara gördüğüm en iyi temel atma kanalı.