Bence o fiyata işlemcin de iyiyse ikinci el daha 20 aylık garantili B580'ler var o fiyata 12 GB olması da harika.
Hocam tercihim Nvidia. Daha önce ne AMD nede İntel ekran kartı kullanmadım o yüzden denemediğim bir şeyi de denemek istemiyorum çünkü sürekli değiştirmek istemem üşengecim bu konular da biraz. Ayrıca işlemcim Ryzen 5 5600. 9500'e buldum o ekran kartını fakat 8500'e almayı düşünüyorum eğer temiz bulursam.

Hocam tercihim NVIDIA. Daha önce ne AMD ne de Intel ekran kartı kullanmadım o yüzden denemediğim bir şeyi de denemek istemiyorum çünkü sürekli değiştirmek istemem üşengecim bu konular da biraz. Ayrıca işlemcim Ryzen 5 5600. 9500'e buldum o ekran kartını fakat 8500'e almayı düşünüyorum eğer temiz bulursam.

Temizse verilebilir 8000, 8500 tam limitte. Dediğim gibi, temizse verilir sadece. Fatura tarihi en yakın dönemde kesilmiş olan 2. el kartlara bak.

Daha önce hiç böyle bir marka görmemiştim. GTX 1060 kullanıyorum RTX 3070'e geçeceğim böyle bir marka gördüm 2.el olarak alacağım. Hiç duymadığım için bu konuyu açıyorum.
Hocam duymamanıza şaşırdım. Gayet güvenilir bir markadır. Ürünleri alınır kalitede çoğu.