Inno3D GeForce RTX 5080 X3 OC FurMark testi

cryptex99

Gelişen
Arkadaşlar merhaba.

Bugün FurMark'ta 60 saniye test yaptım. Ekran kartım Inno3D GeForce RTX 5080 X3 OC. Test sonucunda maksimum sıcaklığı 76° C ölçtü. Bana biraz yüksek gibi geldi açıkçası.

Kartı yaklaşık 6 ay önce aldım. Kasa içi tozları ve fanları kısa süre önce temizledim fakat ekran kartının üzerindeki kaba tozları aldım sadece.

Bu sıcaklık ve performans değerleri sizce normal mi? Fan eğrisi ayarlaması yapmam ya da undervolt gibi şeylere başvurmam gerekir mi? Yoksa bu haliyle devam etmemde bir sakınca olmaz mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Havalar ısındı tamam da yine de bir tık fazla gibi geldi bana.

Normal. Oda sıcaklığı nedir? Yaz ayında olduğumuz için oda sıcaklığını da koyman gerek işin içine. Kışın ortalama 20-22 derece olan odanda klima yoksa eğer 27-28'lerde geziyordur Akdeniz'de isen 30+'dır bu da ekstra 6-7 derece demek. 76 derece de normal eğer fan %'si de normal seviyelerdeyse.

50 serisi her karta taş gibi undervolt yapılabiliyor ama hiçbir oyun veya birçok uygulama Furmark kadar yük bindirmeyeceği için pek dikkate alma bu testi.

Kasa hava akışınız nasıl, odanın sıcaklığı nasıl? 76 biraz yüksek ama oda sıcaklığı gibi etkenler +10 derece bile etkileyebiliyor.

Odam evin en sıcak yerlerinden birisi. Genel olarak 28-29 civarında ve çok bunaltıcı oluyor oda

Kasa hava akışınız nasıl, odanın sıcaklığı nasıl? 76 biraz yüksek ama oda sıcaklığı gibi etkenler +10 derece bile etkileyebiliyor.
kasa hava akışımdan memnunum elimi koyduğumda gayet iyi hissediyorum. kasam asus tuf gt302 zaten bu kasanın hava akışı genel olarak iyi diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…