Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorun ne ki? Galax, INNO3D, Palit gibi markalara çok kullanan var çevremde hem de yıllardır fanları vs. tık demedi. Zotac konusunda maalesef yorum yapamam bire bir kullanmadım ama genel olarak ne kötülüğü var?
Sorun ne ki? Galax, INNO3D, Palit gibi markalara çok kullanan var çevremde hem de yıllardır fanları vs. tık demedi. Zotac konusunda maalesef yorum yapamam bire bir kullanmadım ama genel olarak ne kötülüğü var?
Şu ürünü birkaç kişi önerdi ama garantisi 2 yıl ve aşağıdaki paragraftaki şekilde söyledi. Açıkçası garantisinin 5 sene olması beni ASUS'a yakın kılıyor ama performans farkı da varsa kullanırken rahat kullanmamı sağlar, soğutma vs. açısından. Ama ikinci elde garantisi az kalmış ya da kalmamış ve Türkiye için bilinmedik ya da çok tutulmayan bir marka olduğu için Colorful'a yanaşmaya çekiniyorum. Garanti ve ikinci el satılabilirliği sanki daha ağır basıyor gibi; nitekim bir yanda dediğim gibi garantisi bitmiş ya da az kalmış Colorful, öte yanda garantisi devam eden ASUS TUF serisi. Ciddi bir performans farkı var mı Colorful ile acaba?
Şu şekilde söylediler.
“TUF'tan her konuda daha iyi bunun üstüne. Hem Memory hem Core sıcaklıklarında ROG Astral'in hemen dibinde iGame. TUF ile arasında da %3-4 performans farkı var. Aynı fiyatta bile iGame daha mantıklı. Rakibi direkt ROG.“