Sorun ne ki? Galax, Inno3D, Palit gibi markalara çok kullanan var çevremde hem de yıllardır fanları vs. tık demedi. Zotac konusunda maalesef yorum yapamam bire bir kullanmadım ama genel olarak ne kötülüğü var?
İkinci el rahat satilabilmesini istiyor. O da maalesef marka prestiji istiyor. Sırf MSI diye Ventus'ları olumlayanlar var.

Sorun ne ki? Galax, Inno3D, Palit gibi markalara çok kullanan var çevremde hem de yıllardır fanları vs. tık demedi. Zotac konusunda maalesef yorum yapamam bire bir kullanmadım ama genel olarak ne kötülüğü var?
Arkadaşta Zotac var, fanları hemen bozuldu. Komple sıfır blok aldı, onun da fanı ses yaptı ve soğutması blok boyutuna göre kötü.

5080 Ultra W modelinden oldukça memnunum ben, o da olabilir.
Şu ürünü birkaç kişi önerdi ama garantisi 2 yıl ve aşağıdaki paragraftaki şekilde söyledi. Açıkçası garantisinin 5 sene olması beni Asus’a yakın kılıyor ama performans farkı da varsa kullanırken rahat kullanmamı sağlar soğutma vs. açısından ama ikinci elde garantisi az kalmış yada kalmamış ve Türkiye için bilinmedik yada çok tutulmayan bir marka olduğu için Colorful’a yanaşmaya çekiniyorum. Garanti ve ikinci el satılabilirliği sanki daha ağır basıyor gibi nitekim bir yanda dediğim gibi garantisi bitmiş yada az kalmış Colorful öte yanda garantisi devam eden Asus TUF serisi. Ciddi bir performans farkı var mı Colorful ile acaba?

Şu şekilde söylediler.
“TUF'tan her konuda daha iyi bunun ustune. Hem memory hem core sicakliklarinda ROG Astral'in hemen dibinde iGame. TUF ile arasinda da %3-4 performans farki var. Ayni fiyatta bile iGame daha mantikli. Rakibi direkt ROG.“

Colorful Igame Geforce Rtx 5080 Ultra Oc 16GB Gddr7 256BIT 16GB-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı