INNO3D RTX 3060 Ti karta sahibim. Kartı yükseltmek istiyorum, çok sıcak derecelerde çalışıyor (yükte 90 derece) ve performans belli başlı oyunlarda düşmeye başladı.
Yükseltirsem bütçem 25 bin TL falan. 5060 zorlarsam RTX 5060 Ti 16 GB falan alabiliyorum. Ne dersiniz, sizce değer mi yükseltmeye?
Bence gereksiz. Zaten o sıcaklıklara çıkan kartı da ederine 2. el satamazsınız her türlü bakım yaptırmanız gerekir. Bakım yaptırınca da sıcaklık dolayısıyla performans düşüşleriniz azalır.
Bence gereksiz. Zaten o sıcaklıklara çıkan kartı da ederine 2. el satamazsınız her türlü bakım yaptırmanız gerekir. Bakım yaptırınca da sıcaklık dolayısıyla performans düşüşleriniz azalır.
İlk günden beri 90 derece çalışması şaşırtıcı. Kasanızın hava akışında sorun olabilir mi? Bütçe 25.000 TL ise satıp üstüne koyup 9070 XT almakta mantıklı olacaktır ya da 4070 Ti Super.
İlk günden beri 90 derece çalışması şaşırtıcı. Kasanızın hava akışında sorun olabilir mi? Bütçe 25.000 TL ise satıp üstüne koyup 9070 XT almakta mantıklı olacaktır ya da 4070 Ti super.
Kasa'da hava akisi cok iyi degil zaten kabul ediyorum, ancak farkli kasalarda falan da denedim, 85'ten asagi inmiyor, undervolt ile biraz düşürebildim ama o kadar maalesef.