Bir de 2K da oynuyorum hocam sağ ol teşekkürler YouTube'da baktım da aynı kart 65-66 dereceleri görünce bende biraz daha fazla sıcaklık olunca sorun var mı acaba dedim sanırım oda sıcaklığı kasa hava akısından gibi.
Oda sıcaklığı, kasa hava akısı, oyun grafikleri, ekran kartı markası vs. hepsi bu sıcaklık farkını oluşturmaya yeterli. Bir sorun yok, için rahat olsun.

Giriş seviyesi soğutma sistemi, epey düşük RPM... Normaldir. Elinizle yükseltebilirsiniz ama 70 72 derece bir şey değildir onu da söylemek lazım.

Önümüz de kış zaten. Odanız soğudukça o sıcaklıklar da inecektir.

Anladim hocam oyundayken NVIDIA uygulamasından sayaçlarını açtım o kadar RPM gösteriyordu cevap için sağ ol.

Siz her şeyden önce boost frekansında düşüş olup olmadığına dikkat ediniz. Büyük ihtimalle o söylediğiniz derecelerde çip sorunsuz şekilde çalışır frekans düşürmez. Sıcaklık normal bence en iyi kontrol kasa hava akışı olması gerektiği gibiyse , boost frekansını takip edin yükte o frekansta kalabiliyorsa sorun kesinlikle yoktur.

Siz her şeyden önce Boost frekansında düşüş olup olmadığına dikkat ediniz. Büyük ihtimalle o söylediğiniz derecelerde çip sorunsuz şekilde çalışır frekans düşürmez. Sıcaklık normal bence en iyi kontrol kasa hava akışı olması gerektiği gibiyse, Boost frekansını takip edin yükte o frekansta kalabiliyorsa sorun kesinlikle yoktur.

Anladım hocam benim kasa mid Tower kasa bir tık küçük bir de kasanın ön fanlarının arkasında 3'lü sıvı soğutucu takılı belki sogutucu da havanın dısarı çıkmasını bir tık engelliyor olabilir ama dediğin gibi dereceler normalse sıkıntı yok Boost frekansına da dediğin gibi bakacağım ne olur ne olmaz.