Hocam 9070 linki de eklemişsiniz. Tekrar kontrol ettim ben mi karıştırdım diye, hayır. Orada duruyor.

Olay o Rx 9070 değil hocam. Olay o Rx 9070'in bulabildiğim en ucuz Rx 9070 olması ve RTX 5070'in fiyatının şu an onun bile altında olması. Onu sadece fiyatları daha rahat karşılaştırabilmek için koydum.

Yoksa o Rx 9070'in indirimde olduğu falan yok.

Adam render diyor sen 9070 diyorsun.
"Inno3D çok daha avantajlı duruyor" Acaba linkteki Inno3D ürün ney? Daha dikkatli okumalısınız, odaklanmıyorsunuz.
Tamam kartı alacak ve bütçesi artmayan kişiye 5K gönderirsiniz alır o halde konu da çözülmüş olur. :)
Brocum kendi adıma konuşuyorum farkında mısın? Öyle misin? Rol mü yapıyorsun?

Neden? Gayet kaliteli. Özellikle Red Devil serisi çok şık ve başarılı.
Kötü değil ama ciddi bir fiyat avantajı olmadıkça tercih edilmesi mantıklı gelmiyor. Satış sonrasından tutun kullanılan materyale kadar diğer firmalardan genel olarak düşük bir kaliteye sahip.

Olay o Rx 9070 değil hocam. Olay o Rx 9070'in bulabildiğim en ucuz Rx 9070 olması ve RTX 5070'in fiyatının şu an onun bile altında olması. Onu sadece fiyatları daha rahat karşılaştırabilmek için koydum.

Yoksa o Rx 9070'in indirimde olduğu falan yok.
Anlıyorum hocam ben de benzer fikirdeyim zaten, ilk mesajımda dediğim gibi ; Inno3D 5070 daha mantıklı.
Ben olsam şöyle yapardım dedim çünkü Nvidia'nın render tarafındaki katkısının farkındayım ama soketteki en üst işlemciye sahip değilseniz GPU ile işleri hızlandırmaktansa CPU'ya yatırım yapmak çoğu zaman çok daha mantıklı.

Son düzenleme:
Kötü değil ama ciddi bir fiyat avantajı olmadıkça tercih edilmesi mantıklı gelmiyor. Satış sonrasından tutun kullanılan materyale kadar diğer firmalardan genel olarak düşük bir kaliteye sahip.

Satış sonrası desteği nasıl olur bilmiyorum fakat AMD tarafında ASUS, MSI gibi markalardan daha başarılı kartlar yapıyorlar hocam. MSI servisi aşırı rezalet bu arada. NVIDIA tarafında yeniler ASUS gibi markalara yönelmek daha mantıklı olur gibi.