Aynı kartın OC'li modelini kullanıyorum. İncelemesini yapmıştım, almayı düşünenlere fikir oluşturması adına bırakıyorum aşağıya:

Soğutma performansı nasıldır?
XPG valor mesh siyah RGB mid Tower 750W 80+ Gold gaming kasa, bu kasa ile kullanmayı düşünüyorum. Aklımda Palit'ya da ASUS vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@qGhosT Asus veya Palit üst modelleri de var. Modele göre değişir yani. Ama fiyata göre giriş seviyesi bir soğutması olan kart alacaksanız Inno ve Palit üzmez. Asus ile aralarındaki soğutma farkının da en fazla 5-10 derece civarı olacağını düşünüyorum. Yani bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın.

@Recep Baltaş Yabancılarda da bu testleri yapan kanal sayısı neredeyse yok. Firmalar açısından sorun olmayacaksa Gamegaraj, Gaminggen, İtopya, Tebilon, Sinerji artık kartları hangi aracı firma ülkeye getiriyorsa, bu sıcaklık testleri için isteyip video yapsanız çok güzel olur. Video dilinden bağımsız genel olarak çok izleneceğini düşünüyorum.

Yerelde Nvidia için özellikle Inno, Palit, Gainward, Galax, Asus, MSI ve Gigabyte kartlar çok satış yapıyor. Bunları toplu bir testte şu videodaki gibi değerlendirseniz çok güzel olur.

Son düzenleme:
Aynı kartın OC'li modelini kullanıyorum. İncelemesini yapmıştım, almayı düşünenlere fikir oluşturması adına bırakıyorum aşağıya:

250W'de 76 dereceye sabitleniyor diyorlar. FurMark'ı daha uzun süre yapıp tepe değeri paylaşırsanız güzel olur.

Ağır oyunlarda fan sesi rahatsiz ediyor mu bu karti kullanan birisi yorum yapabilir mi?