XBAR olmadan pek yemiyor crash hocam. Benim de 2863 @915 +500 VRAM OC. Bugün XBAR olmadan oynayacağım özellikle Tsushima'yı. Bakalım bir hocam.

MSVDD verdin mi? Sebebi bu olabilir... 1050 dene daha düşükse. Crossbar için lazım bildiğim kadarıyla.

915 dip değer bir de, 5-10 mV aralıklarla artırıp kullan. Stabilite için 2-3 dereceden feragat et...

MSVDD verdin mi? Sebebi bu olabilir... 1050 dene daha düşükse. Crossbar için lazım bildiğim kadarıyla.
Vermedim hocam. Şu UV stabilitesinden emindim ama odan tekrar emin olduktan sonr bir XBAR açacağım. Bu XBAR zaten FCLK gibi olduğu için aniden patlama potansiyeli yüksek. Bir de her oyunun bindirdiği yük farklı o yüzden tek oyun bile belirlemiyor stabiliteyi.
MSVDD default kaçmış bakayım bir.

Vermedim hocam. Şu UV stabilitesinden emindim ama odan tekrar emin olduktan sonr bir XBAR açacağım. Bu XBAR zaten FCLK gibi olduğu için aniden patlama potansiyeli yüksek. Bir de her oyunun bindirdiği yük farklı o yüzden tek oyun bile belirlemiyor stabiliteyi.
MSVDD default kaçmış bakayım bir.

MSVDD etkiliyor, VCORE ile artırıp bakarsın. Senin FCLK'dan yana şansın hiçbir parçada olmadı zaten. :)

MSVDD etkiliyor, VCORE ile artırıp bakarsın. Senin FCLK'dan yana şansın hiçbir parçada olmadı zaten. :)
2133 çalışıyor sorma hocam. Yine 7600x için fena değil. 😄 RAM konusu kapandı on numara çalışıyor, GPU da XBAR da otursun tamam sonrasında.

@Yakuza 2865@915' te crash yedi. Meğer UVimiş sorun. 2850 ve +500 MHz VRAM yaptım şimdilik. Çok mu kötü lanet olası silikonum sence? +400 XBAR meğer yiyor gibi.

Son düzenleme: