Bende orası şu an tam 50 derece, sen istersen Zero RPM'i 50 değil de 60'a çıkar çözülsün iş, 60'da başlasın dönmeye sorun değil yani.
SS alırken 52 oldu, hala çalışmadı. Belki oyuna girince oyun algıladı da dönmeye karar verdi muhabbeti olabilir. Pek bilgi yok bu mevzuda deneye yanıla öğreniyoruz.
Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? FH6 RT+ Ekstrem, DLSS kalite + FG. Yedek değil asıl olarak kullanırım, 3-5 fps için fanı döndürmeye gerek yok hocam bence.
%30-40 fan arası durum bu;
Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? FH6 RT+ Ekstrem, DLSS kalite + Frame Generation. Yedek değil asıl olarak kullanırım, 3-5 FPS için fanı döndürmeye gerek yok hocam bence.
%30-40 fan arası durum bu;
100+ watt kazancın var, kesin çünkü ben OC profilinde 330 watt'ları görüyordum. INNO 3D tırt ya deyip geçmemek lazım, Blackwell çipler sevgili gibi, iyi ilgi alaka verip nabzına göre şerbetini eksik etmezsen böyle pofidik kıvamına geliyor.
100+ watt kazancın var, kesin çünkü ben OC profilinde 330 watt'ları görüyordum. INNO 3D tırt ya deyip geçmemek lazım, Blackwell çipler sevgili gibi, iyi ilgi alaka verip nabzına göre şerbetini eksik etmezsen böyle pofidik kıvamına geliyor.