Detaylar
Kim cevapladı?Hasan93
Üyecik
Reset at değiş o zaman IP adresini? Bizi niye bekliyorsun?
Aşırı CGNAT olduğu sürece bu sorunu yaşamaya devam edeceğini düşünüyorum.
Hayır statik satın al dedi ona cevap olarak verdim bu cevabı.
Hayır statik satın al dedi ona cevap olarak verdim bu cevabı.
Çözümü biliyorsan neden soruyorsun?
Sıfırlayınca yine CGNAT havuzunda olacaksın.
Kullandığın ISS ucuza kalitesiz IP kiraladığı için bu sorunu yaşıyorsun.
Statik IP olsanız dahi bu sorunlar karşılaşılıyor. İş yerinde Statik kullanıyorum ve her defasında soran siteler mevcut.
Statik IP olsanız dahi bu sorunlar karşılaşılıyor. İş yerinde Statik kullanıyorum ve her defasında soran siteler mevcut.
Ben yaşamıyorum TurkNet ve Türk Telekom'da.
Fazla cihaz kullanıldığı için yaşıyorsunuzdur,
Çözüm için tanımlamayı iptal ettirip tekrar tanımlatın IP değişsin.
Hasan93
Üyecik
Çözümü biliyorsan neden soruyorsun?
Sıfırlayınca yine CGNAT havuzunda olacaksın.
Kullandığın ISS ucuza kalitesiz IP kiraladığı için bu sorunu yaşıyorsun.
Çözümü bilmiyorum ki. Statik bana çözüm değil diyorum. Reset atsak yine aynı oluyor başka bir çözümü vardır bunun. Bilen olabilir diye sordum ama kimse bilmiyormuş teşekkürler.
Statik IP olsanız dahi bu sorunlar karşılaşılıyor. İş yerinde statik kullanıyorum ve her defasında soran siteler mevcut.
Kesinlikle statik IP çözüm değil ve CGNAT havuzunda değil başka bir sorun var ama kimse çözüm bulamadı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Tarayıcı eklentilerini devre dışı bırakartak başla o zaman.
- Sonra da bir MBAM ile tarama yap.
Ucuz etin yahnisi bayat, lezzetsiz olur. Bu da aynı hesap. Ellerinde yeterince IP yok belli ki. Türkiye sunuculu VPN kullanırken de aynı spam sorunları yaşıyor musun?Kesinlikle statik IP çözüm değil ve CGNAT havuzunda değil başka bir sorun var ama kimse çözüm bulamadı.
Hasan93
Üyecik
Ucuz etin yahnisi bayat, lezzetsiz olur. Bu da aynı hesap. Ellerinde yeterince IP yok belli ki. Türkiye sunuculu VPN kullanırken de aynı spam sorunları yaşıyor musun?
Devam ediyor aynı sorun TR VPN'si denedim.
Aynı ağda diğer cihazlarda bu sorun var mı peki? Eğer sadece tek cihazda sorun varsa yüklü programlar ve tarayıcı eklentileri sebep oluyor olabilir.
Hasan93
Üyecik
Aynı ağda diğer cihazlarda bu sorun var mı peki? Eğer sadece tek cihazda sorun varsa yüklü programlar ve tarayıcı eklentileri sebep oluyor olabilir.
O konuda bilgi almam pek mümkün değil çünkü netinterneti kullanan çevremde yok.