İnsan ruhu başka bir bedene aktarılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
İzledim iyi filmdi.

Beyin nakli gibi bir şey olsa ileride yapılabilir bence.

zenginler ölümsüz olur
Parası olmayanlar kredi çeker.

Eğer bu dediğin olursa din kavramı tamamen yok olur.
Ben olduğunu düşünmüyorum, yok olması ne gibi sonuçları doğurur ki

Çok mantıklı. Bir film izledim zengin bir adam kendini ölen bir askerin bedenine aktarıyordu, onun gibi.

Beyin nakli daha mantıklı geldi, vücudun işlemcisi ve diski gibi sonuçta.

İnsan bilincinin bir gün bilgisayarlara aktarılabileceğini düşünüyorum. Sonuçta beyin mekanik şekilde çalışan bir şey, bu çalışma şeklinin eşdeğerini bilgisayarla da yapabiliriz. Bilinci bilgisayara aktardıktan sonra söz konusu olan kişinin fizyolojisini de simüle ederek gerçeğe en yakın halini elde etmiş oluruz.

Şu an hayır, gelecekte hayır.böyle bir şey olursa ölüm diye bir şey kalmaz.

Bir zamanlar hologram ekranlar da gerçek olmaz deniliyordu ama sanırım ces 2024 fuarı mıydı tam hatırlamıyorum computex 2024 fuarı da olabilir bir marka Hologram'lı ekrankı bir laptopunu tanıttı filmler de ne görüyorsak gelecekte hepsi gerçek oluyor telefon denen bir şey de imkansızdı şimdi diyeceksiniz telefon farklı bu farklı hayır değil hocam o zamanlar filmler de telefonu görünce uzaktan arama yapmak insanlara ne kadar imkansız geliyorsa bu da aynı şekilde imkansız geliyor ama hiçbir şeyin imkansız olmadığını şu an elimizde ki Telefonlar'dan ve Laptoplar'dan görebilirsiniz.

Eyvahlar olsun Forum dinsizlerle dolmuş.
Kişisel tercih meselesi bence. Kimsenin dinine karışmak yanlış bence.

İleride gelişen teknoloji ile her şey mümkün görünüyor artık. Teknoloji geliştikçe gelişim hızı da ikiye katlanıyor ve çok daha fazla gelişmeye devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…